Eşiniz önemli bir toplantı için karşı cins olan iş arkadaşıyla şehir dışına çıkabilir

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Eşiniz önemli bir toplantı için karşı cins olan iş arkadaşıyla şehir dışına çıkabilir mi?

Şehir dışına iş görüşmesi, anlaşmalar, fuar veya tanıtım için çıkabiliyoruz ve bu anlamda şehir dışına çıkan bütün esnaf ve iş adamları genellikle aileleriyle gider. Çünkü en az 2-3 günlük bir süreçtir ve önceden konaklama rezervasyonu yapılmıştır. Evli olanlar genellikle ailesini de götürür. Artık adetten oldu bu. İş bittikten sonra da 1-2 gün ailesiyle beraber şehri gezer, kısa tatili yapar ve dönerler.

Güvenmediğiniz insanla nasıl ve neden evlenirsiniz ki..

Güvenmek önemlidir.
Kaldı ki salt evlenildiği için sürekli her yere beraber gitmek de söz konusu olmamalı.
Eşlerin özel alanları olmalı, nefes alma zamanları olmalı bana göre.
Eğer eşinize güvenmiyorsanız zaten o evlilikte huzur da bulamazsınız.

Cunku kimse kimseye %100 guvenmez :aeg:

Lanemoje hanımcım sözüm asla size değildi. :*

Sahsima almadim zaten Elia hanimcim : *
Ama evlilikle, iliskilerle ilgili cok köseli kuralli olmamak lazim. Insan bu, hayatta herseyi yapabilir, herseyi yasayabilir :aeg:
Bu törpülenme isi de zamanla, tecrubelerle olan bisey zaten : )

Şöyle bir hikaye duymuştum : Bir büyük şirket çalışanlarını "eşsiz" bir geceye davet etmiş. Tüm davetli çalışanlar o "eşsiz geceye" eşleri ile birlikte gelmişler. Girişte eşleri içeri alınmamış.

Her şirketin mali durumu başka nın anlattığı gibi ailece gezilere elverişli olmayabilir.

Gidilen iş gezisinde cinsiyetler karışık olarak aynı odalarda konaklamayacaksa bence sorun olmaz. Ama eşinize güvenmiyorsanız çalıştığı iş yerinin tuvaletine ve müdürün odasına kamera taktırmalısınız.

İş için yurt dışına çıkmak zorunda kalıyorum, ekibin içinde kadın da olabiliyor, erkekte. İşimiz bittiğinde herkes kendi odasına çekiliyor. Valla kimse aldatmak için evini çoluğunu bırakıp ta o kadar yola gitmek istemez. Ben küçücük çocuğunu annesine bırakıp gelmek zorunda kalan arkadaşlarımı biliyorum. Aldatmayı iş edindiyse burnunuzun dininde yapar bu işi ruhun duymaz. Ekmeğinin peşinde insanları paranoya yapıp yormak benim yapacağım şey değil.

Otur ben sana bakarım derim :O

Ayni odada da kalabilirler ben kociskoma güveniyorum :ash:

Kesin otelde yer kalmadığı için aynı odada çift kişilik yataklarda yatacaklar ve sabaha hiç bir şey olmamış gibi toplantıya katılacaklar..

Hani en marjinal bizdik.. .d

Cikabilir! "Ben" de cikabilirim
"is ahlak"i denen bir kavram var.
En azindan benim sosyal cevremdeki insanlarda var

şu eşlerimizi sevgilililerimizi bi rahat bıraksak
kesin aldatmıştır

Geri