Eşiniz ile evlilik sözleşmesi yapacak olsanız ilk maddesi ne olurdu?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Evleneceğeniz kadınla/erkek evlilik sözleşmesi yapacak olsanız ilk maddesi ne olurdu?

90adff24-0ea5-48f5-a23f-5a697f271efe.jpg

Beni boşamaya kalktığında bütün mal varlığın benim olacak yoksa bile boşandıktan sonra ki on yıl içerisinde ki sahip olduğun tüm mallara ortakçı çıkacağım :D

Ben seni bu kadar para göz bilmezdim sjkh

Benim ilk maddem sey olurdu
Çöp dahi alsa benim uzerime olacak.s

Haftada bir bana balık yapmasını isterim.

Çocuğumuzu benden çok sev.

Gülüp egleniyoruz ama bu sözlesme yapılmalı. Eskiden çok itici bulurdum. Ama kadınlar zamanla değişebilir ve bir barda tanışıp evlendiğin kadın, yarın bosanacagin zaman beş kuruş emeği olmadığı halde holdingine ortak olmak isteyecektir. ("Barda tanistigin kadınla evlenme mk" diyen ilk kişiyi vururum. Ne demek istediğim belli)

Gülüp egleniyoruz ama bu sözlesme yapılmalı. Eskiden çok itici bulurdum. Ama kadınlar zamanla değişebilir ve bir barda tanışıp evlendiğin kadın, yarın bosanacagin zaman beş kuruş emeği olmadığı halde holdingine ortak olmak isteyecektir. ("Barda tanistigin kadınla evlenme mk" diyen ilk kişiyi vururum. Ne demek istediğim belli)

Mevcut hukuksal kayırma göz önüne alındığında kesinlikle onaylıyorum. Kimin ne için yanaştığını görmek, niyeti okumak hayli zor.

Islak kedilerin nasıl vahşi kaplanlara dönüştüğünü cli hepimizden iyi bilir.

Barda tanıştığın kadınla evlenir misin cli?

Aklıma ilk geleni bu sefer yazmamalıyım , tuttum :u1:

Geri