Eşiniz her dediğinizi yapsa mutlu olur muydunuz?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Eşiniz her dediğinizi yapsa mutlu olur muydunuz?

Arada bir hayır desin, kendi tercihleri öncelikleri olsun, karşımdaki insan benim oyuncağım değil ben istemem öyle :kaç:

Eşin her dediğini uygulayıp yapmak mutluluğa sebep olacaktır diye bir kaide yoktur. İnsanların her halükarda uyuşmadığı bir noktası (giyim kuşam, düşünce, hareket vs.) olacaktır. Bu uyuşmazlık sonucunda ortak noktaya varabilirlerse o zaman mutluluk olur. Bir tarafın baskın gelip dediğim olsun diyorsa kendisi mutlu ancak eşinin düşüncelerini dikkate almıyorsa o zaman sıkıntı var demektir. Eşin fikirlerini beyan etmesi ve iki kişinin fikirlerinin ortak noktası mutluluk sebebidir.

Yapcak tabi isi ne

her dediğimi yapmasına gerek yok, her dediğim yemeği yapsa çok güzel olabilir.

Mesela anneme yemekte ne var? diye sorduğum da bazen "zıkkımın kökü" var diyor, bütün moralim alt üst oluyor.

Bazende yemek yok, ne istiyorsan yapayım oğlum? diyor çok mutlu oluyorum. bence yemek önemli.

Birazını yapsa bile mutlu eder de.. de işte, onda inada biniyor.

önce bi her dediğimi yapsın da sonrasına bakarız :T:

hayir beni sikar!
benim iliskiden anladigim kedi kopek gibi cekismek

Ay çok sıkıcı. Biraz karşı koysun nasılsa ben inatçıyım her türlü dediğimi yaptırırım.
İyi ki evlenmeyeceğim. Adam iki güne boşar .

Olmazdım. İsteklerimi yapsın diye de uğraşmazdım, öyle bir beklentim de olmazdı. Evlilik veya birliktelik bu değil. Evvela aynı ev içerisinde farklı insanlar yaşadığını kabul etmeli insan. Ortak alınacak kararlar vardır, oturup konuşulur. Onun dışında üstünlük konuları donanımlara göre değişir. Mesela ben manav konusunda çok iyiyimdir, o bakliyat. Bu gibi konularda birbirimizin sözünü dinlememiz uygun olur.

Yapmam desin masaya yumruğunu vursun. Hoşlaşmadım.

Neden olmayayım?
Her istediğimi yapmayacaksa neden eşim?
fkkfkfj

Öyle biri olacağını sanmıyorum. Belki ilk zamanlarda öyle olur sonrasında zor.

Geri