Eşiniz "düğün yapmayalım, o parayla geleceğimize yatırım yapalım" dese ?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
İşte o acımasız masraf listesi:
Çikilete çiçek: 700 tl - gelinlik: 4000 l - Damatlık: 1600 tl - Kıza Alınan altınlar: 15.000 tl
Tekta: 2000 tl - Alyans: 600 tl - Nişan: 5000 tl - Düğün Salonu : 5.000 tl
... Bu liste böyle uzayıp gidiyor. Total de 86.400 Tl harcanmış.
Tabi ki bu her evli çiftin ödeyeceği ücret olmuyor. Belli ki biraz lüxe kaçılmış. Belki de normaldir hiç bilmiyorum. Daha makul fiyata evlenenler vardır eminim ama yinede harcama yapılıyor.

Bu bilgiler ışığında şu soruyu sormak istiyorum:
Eşiniz "düğün yapmayalım, o parayla geleceğimize yatırım yapalım" dese ne tepki verirdiniz?

Asla bu tuzağa düşmeyin erkekler! Her fırsatta "benim düğünün bile olmadı" diye kafanızı ütüler.

" Çikilete çiçek - Kiza alinan altinlar "
Tanrilara kurban edilen bakire seremonisi gibi geliyor kulaga
Tek tasa ayrica gicigim

valla ben pek yatırım insanı da değilim. o parayla har vurup harman savuralım daha iyi bi seçenek olurdu benim için.

O parayla dünyayı gezelim desin, makul.

Etmem ne etçem çalışıp geleceğe öyle yatırım yapsın düğünümden ne men ediyor

ilk gece altınları alıp kaçmayı planlıyan bir bireyim ben benden evlilik olmaz

Ben geleceği de hallettim sen merak etme bebeğim derim de ortada öyle bir eş yok. :T:

Bir bayanın öyle deme olasılığı çok zor ancak yapmadığınız takdirde climax'ın dediğinin olma olasılığı % 99'dur :)

Öyle şey olmaz düğün olacak millet gelecek oynayacak, sırf millet oynasın kıytırık iki kurabiye yesin diye milyarlar vericez sonra kim ne taktı diye dedikodu yapılacak ay bu paçoz bunu mu giymiş diye ayıplanacak. Bunlar önemli şeyler. Düğün yapmayalım diyen eş istemem .p

Kaldirim yapma pahasina o düğün olacak.

Bir ömür kafasını şişiririm düğünüm olmadı diye :d

Nikahı basarım direk.

Olmaz efendim, düğün evliliğin uğurudur.

Parayı sokağa atmak resmen. Gerek yok.

Ne kadar da mantıklı bir insan derim.

Geri