Eşiniz annesinin artık kendileri ile birlikte yaşamak zorunda olduğunu söylüyor... ?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü

Eşiniz annesinin artık kendileri ile birlikte yaşamak zorunda olduğunu söylüyor... ?

• Onun annesi benim de annemdir ve bizimle yaşaması en doğal hakkıdır.

Kullanılan: 3 60.0%
  • Bir süre kalmasına izin veririm ama sürekli olmaz.

Kullanılan: 1 20.0%
  • Eşim için katlanırım yapacak bir şey yok.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kesinlikle kabul etmem.

Kullanılan: 1 20.0%
  • Bende kendi annemi çağırırım.

• Ya o ya ben! restini çekerim

• Diğer; (Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    5

Zorundalık durumu varsa başımın üstünde yeri olur.

Esimin annesinin nasil biri olduguna bagli.

Bazı mücbir sebepler varsa olabilir. Neticede eşimin annesidir. Aynı durum benim annem içinde geçerli olabilir. O yüzden kalmasında bir sakınca yoktur. :)

Başımın üstünde yeri vardır buyursun gelsin.Allah herkesin rızkını verir büyüklerimize saygımız sonsuzdur.

Valla İslam alimleri kaynanayla çok samimi olmayın diyor. Yani dinen uygun değil. Böyle bir durumda kaynananiza ayrı ev açıp rahat ettirin. Caiz olan bu. Hafazanallah günaha girersin

bu akşam konu açılmış Tuncay'a annesi Tuana bakar demiş bana
çok merhametli biriyim bakarım tabi ki.

Valla İslam alimleri kaynanayla çok samimi olmayın diyor. Yani dinen uygun değil. Böyle bir durumda kaynananiza ayrı ev açıp rahat ettirin. Caiz olan bu. Hafazanallah günaha girersin

Senin de aklın fikrin uçkurunda. Pis Fenerbahçeli. (Ben bugün şöyle bir karar verdim, eşimin ailesi vefst edene kadar evlenmeyeceğim. Bir yabancıyla aynı evde oturmak beni sıkar.)

Sevdiğim adamı olduğu kişi yapan kadının başımızın üzerinde yeri var tabi. Ayrıca bilirsiniz anne konusunda hassasım :)

Noo nooo noooo
Babasi ablasi ile belki evet de sevgili annesi ile asla olmaz 3 saat tahammül edemiyorum :kaç::kaç: :D

Valla kotü gelin görmeyin beni ben çok çektim kendisinden :D

Tabii benim de annemdir. Ulu orta bırakacak kadar vicdansız insanlar değiliz.

Duvardan duvara vurmalı yayık ayran yapamayacağız, kendi bilir elimi sallasam elliüçü, sori.

Mecburiyet hissi ile kalsın istemem. Eğer ayrı yaşamak istiyorsa ayrı yaşamaya gücü yetmiyorsa kolaylaştırıp destek olmaya çalışırım.

Seve seve kalıyorsa, seve seve kalsın pek tabii ki. Ev onun.

Sebebine bakarım. Keyfi gidip geliyorsa izin vermem. Zaruriyet varsa seve seve bakarım.

Geri