Eşinin/Sevgilinin dekolte giymesine izin verir misin?

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti

He izin verirmisin?

• Evet

• Hayir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yazın köyneksel olgular giydiğimde "şu önünü kapat" adlı kaş çatımlarından bıktığım için, meme fıcırık diye dışarı çıkmayacak seviye dekolte filan giyebilir tabii, burada önemli husus, fıcırık eder mi etmez mi bunu hesaplayabilmektir.

Kardeşim, aylardan Ağustos, öylen sabat 13:14 suları, hava gelmiş 78 derece nem 1 milyon, bırak da şu bağrım biraz hava alsın, ay yeter baskılardan yıldım.

kaplanlı donuma karıştırtmam, ama karısırım yok öyle fink atim ortalık da höytttttt dedin mi kacacak yer arar ! sini de yufka açtırırım ben bir bakısımla Mum ederim mum allah alllah, çok mu oldu acabası ufak bir tırsma geldi şu an

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
kaplanlı donuma karıştırtmam, ama karısırım yok öyle fink atim ortalık da höytttttt dedin mi kacacak yer arar ! sini de yufka açtırırım ben bir bakısımla Mum ederim mum allah alllah, çok mu oldu acabası ufak bir tırsma geldi şu an
Biraz fazla oldu glb :d

hahahhahhaha demiştim :D:D:D::D:Dd

tabii yaaa ne olacak ben de g-string giyip eşlik ederim sevgilime.

izin vermezsem veya karışırsam o da benim dekolteme karışabilir o yüzden izin veriyorum… neymiş efendim eteğimin altından

Balık tutarken bazen çatal show yapıyor
Sayılır mı

Dekolte giymesine demeyelim de, genel kıyafetlerine karışır mıyım? Evet.
Ortamına göre giyinmiyorsa, öyle şey olmaz. Ayrıca dekolteye karşı değilim ama teşhirciliğe varacak kadar ise orada da problem var demektir.

Göğüs dekoltesine izin vermem…

Geri