eşinin çalışmasına izin vermeyen erkek

Konu sahibi son olarak 2429 gün önce görüldü
Kendisine muhtac olmasini isteyen erkektir. Ne olabilir baska??

Kendisi bakacaksa eşine, bir dediğini iki edip mırın kırın etmeyecekse para verirken kâbul.

Bu karar için çeşitli sebepleri olan erkektir.

Eşim çalışmasın, kız kardeşim çalışmasın, kızım çalışmasın, ee kim çalışacak bu ülkede ? Nasıl ay sonu getirecek bu insanlar ? milyon kişi bankalara borçluyken lüksünüz nedir arkadaş ? Herkes çalışacak her çalışan hayat standartlarını ve iş etiğini bir adım yukarı taşıyacak. Hayatın içinde eşit olmayan evebeynlerin yetiştirdiği çocukların hayata ne derece gerçekçi yaklaştığıda meçhuldur.

Bayan doktor istiyorum ama bayan çalışmasın. Bayan öğretmen istiyorum ama kızım çalışmasın.
Zihinlerinde köleleştirici genler taşıyor olabilir

Elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmeyecek sanırım :p
Bir iki hizmetçimizde olacak mı bari :D

Bana bunu diyecek olan erkekle tüm ilişkimi keserim.
Çalışmayan insan uretemez uretemeyen Korelir.
İsterse paraya ihtiyacım olmasın ama yıne de çalışırım .

Eski toprak buyuklerimiz gibi olmaktan bahsediyorsa, her iki kisi kendi sorumlulugunu biliyorsa ve yapiyorsa, sorun yok.

Eskiden adam calisir, kazandigini esine verirdi ve bunun adi 'aile parasi' idi. Kadin da eve ve aile'ye ihtiyac olanlari gider alirdi (yada esi ile beraber). Adam da boyle bir dusunce var ise, bu cok guzel.

Fakat emir vermeler, 'sen calisamazsin, sen kadinsin' gibi bir dusunce var ise, ondan bir halt olmaz. Asil bu tur erkekler den korkmak gerek. Hem kendisine muhtac eder seni, yarin ebir gun de kafasina gore terk eder, gider. Kadin da kendi islerini halledemez hale gelir.

kadini calistirmayan erkek enayidir..

Diyecegim butun cumleler yukarda telaffuz edilmis. Diyecek biseyim kalmadigimdan gidiyorum ben .p

Kadın olsun, erkek olsun; sabah kalkıp "bir işim var ve işe gidiyorum" demek kadar güzel bir duygu yoktur sanırım.

Maddi imkanlarınız varsa bile, az da olsa birşeyler üretmekten kendinizi alıkoymayın.

işin maddi yönü bir tarafa şöyle birşey var bütün gün evde oturdu diyelim akşam eve geldin kime patlayacak kime anlatacak var gücüyle kimin beynini kemirecek iyi düşünün beyler

böyle bir zamanda böyle bir düşünce saçma geliyor yani insan çalışıp bir şeyler üretmediğinde psikolojik olarak yıpranmaya ve yıpratmaya başlıyor çalışmak zihni iyi tutar maddi kısmından çok böyle bir durum var zaten

bu yasima kadar bosuna mi okudum ben
23 olcam hala derslere giriyorum
niye, illerde cocuk doğurup evde yatmak icin :D

sebebi şunlar olabilir:

1-örümcek beyinli bir yobazdır, karısının iş yerinde kendi gibi öküzler tarafından tacize uğrayacağını düşünüyor olabilir. çünkü kendisinin de elalemin karısına kızına yan gözle baktığına eminim.
2-örümcek beyinli bir yobazdır, karısına güvenmiyor olabilir.
3-örümcek beyinli bir yobazdır, karısının bırak çalışmayı, pencereden dışarı kafasını çıkarmasından bile rahatsız oluyor olabilir.

sonuç olarak örümcek beyinlidir. bi de yobazdır.

Kadın dediğin evinde oturur temizlik yapar yemek yapar hiç birini yapmıyorsa kocasına karılık yapıp boy boy çocuk yapar.

Bunlar da çalışmaktır madem çok heveslisiniz çalışmaya(!) mantığına sahipler varken bu ülke de bu cümleyi duymak şaşırtmıyor.

Tamamen ego sorunu yaşayan erkektir. Kendini her anlamda yetersiz görüyordur,eşinden bunun sorumlu tutmaya meyilli vardır.

Geri