Eşinin bikini giymesine izin veren insan

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Bi xerath mı ne vardı? Her şeyi ifşa ediyordu. Nerede öyle cesur üyeler..
Aa evet. Ilk geldiğimiz zaman bana sürekli o öyle biri değil, o konu öyle değil dikkat et falan derdi... teşekkürler xerath bey. haklıymış...
en son forumsalcı erkeklerin futbol turnuvasında birbirine girmesinden bahsediyordu.... dur yeni konu açmış oldum. kıhkıh.

Aa evet. Ilk geldiğimiz zaman bana sürekli o öyle biri değil, o konu öyle değil dikkat et falan derdi... teşekkürler xerath bey. haklıymış...
en son forumsalcı erkeklerin futbol turnuvasında birbirine girmesinden bahsediyordu.... dur yeni konu açmış oldum. kıhkıh.

Futbol turnuvasında niye kavga etmişler ya? Ponpon kızlar için mi?
@No Pasaran bey siz yüzde binbeşyüz biliyorsunuzdur...

Halâ bi foto yok. boşuna girdinm yine konuya.
Düzeltiyorum, bir tane eklenmiş.

biz kaos diyoruz yarmagül bikini diyor

milleti niye avatar yapiyon hoca
Seni niye rahatsız ediyor. Bacak seninse söyle kaldirayim. Kullandığım bacaklar anonim. Kimsenin yüzü de belli değil. Üstelik açık hesaplar. Neden böyle hesap sorar gibi hocaaaa hocaaa diye nidalanıyorsun. Yapma. Bir saygınlığın var. Azaltma.

Olm bu kaos kelimesini kim cikardi lan! Asil o kisiyi kaziga oturtmak lazim.
Bozgunculuk ipnelik yapmanin tanimi ne zamandir kaos mk? Kaos'un tanımı
Screenshot_20210505_180254.jpg

Nshsjsjjdjd olm hizli olmanin neresi kotu neye alindin mk. D millet kavga edicez sanicak simdi
Benim anlatmaya calistigim..
Sen de keşiş gibi bir hayat idame ettirmedin forum da. D aydemir akbasin gencligi gibiydin mk.
Rahat ol aga, yaptin helali hos olsun...
Ama sen de once bir yaptigin sansasyonel olaylara bak bi ondan sonra basima bu geldi de mk insaf lan
Lan sen alıntı yapıp hızlısın dedin bende iadeyi ziyaret ettim seninde hızlı olduğunu hatırlattım kavga yok yeni çıktım zaten içerden daha girmeyi düşünmüyorum.. .d Bak konuşunca ne güzel aynı dilden iletişim kuruyoruz burada hepimiz aynı bokun lacivertiyiz kimse kendini diğerinden üstün görmesin amaç o.. .p

Herkes lütfen kendi fotosunu atsın.

Lan sen alıntı yapıp hızlısın dedin bende iadeyi ziyaret ettim seninde hızlı olduğunu hatırlattım kavga yok yeni çıktım zaten içerden daha girmeyi düşünmüyorum.. .d Bak konuşunca ne güzel aynı dilden iletişim kuruyoruz burada hepimiz aynı bokun lacivertiyiz kimse kendini diğerinden üstün görmesin amaç o.. .p
Moruk mevzu o degil de neyse, nerden girdim mnakdmn konusuna. D sittin attın asıl mevzuyu

Geri