Eşinin bikini giymesine izin veren insan

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Kaç yıl önce geçti bu olay. Olayın kahramanı forumda değilse isim alabiliyor muyuz? : )

Kaç yıl önce geçti bu olay. Olayın kahramanı forumda değilse isim alabiliyor muyuz? : )
Moruk bir sürü hızlı genç vardı iki nokta gibi. Nick hatırlamıyorum ama iki nokta'nın eskiden hızlı olduğunu hatirlamiyan yoktur sanırım.

Ben şehirler arası sevmiyorum ya o işi sen yapıyorsun devam ediyor demek İzmir Muğla devamke.. .d
Mugla ile konunun ne alasi var olm. D simdi
Senin bikinili sevgiline eskiden asılan adam ve ettigi ayip degil mi konumuz.
Hatta sen o olaydan sonra kizlara asilmayi birakip su anda bile hic bir kiza satasmadan ibadetimsi bir yasam surmuomusun avatarindaki gibi onu diyorum. Ajsndnndndn

burası karışacak vaziyet alın

Mugla ile konunun ne alasi var olm. D simdi
Senin bikinili sevgiline eskiden asılan adam ve ettigi ayip degil mi konumuz.
Hatta sen o olaydan sonra kizlara asilmayi birakip su anda bile hic bir kiza satasmadan ibadetimsi bir yasam surmuomusun avatarindaki gibi onu diyorum. Ajsndnndndn
Bana hızlısın deyip forumdan 3 sevgili yapıp 2 si şehir dışı bir tanesinin fake olduğu söylentisi hala devam ediyor kalkmış burada beni hızlı olmakla itham edeceksin yok öyle bir dünya Gökhan kardeş..Avatarıma çok takıldıysan yazlık moda geçeceğim onu daha çok beğenirsin.. .p

Hadi ortamı yumuşatalım ajskxd
Zayıf olsam bundan giyerdim xd

images (17).jpeg

ramazan ramazan tövbe tövbe

Geri