Eşinin bikini giymesine izin veren insan

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
aşkımmmmm tabii ki giyebilirsin ama bak şu kadarcık kumaş parçasına 750 tl verilir mi.... şuranla şuranı kapatacak sadece gerisi hep açık kalıcak...... çok anlamsız.... gel şurdaki haşemalara bakalım onlarda daha çok kumaş kullanılmış..... eşofman olarak da giyebilirsin hem...... :emoji_innocent:

bikiniyi filan bosverinde guzel deniz shortlari almak lazim dizkapaginin net göründüğü kisalikta bakalım.

Kardeş ne diyorsun bu kişisel bir tercih saygı duymak zorundasın sen eşine giydir halka açık plaja git zerre umurumda olmaz böyle saçma sapan çıkarımlar var maç izliyorum ac sende izle penaltı oldu
Kim oynuyor?
Bak sampiyon dahi olamıyoruz, çok zor, mucize gerekli. O kadar puanı harcadık,....

Gelecekteki karım bana bikini giyebilir miyim derse, aaa sesiniz ne kadar da karıma benziyor derim.

birde bacak kıllarını almayan erkek arkadaşlarımız bikini gitmesin lütfen , kötü bir görüntü çünkü o

Gelecekteki karım bana bikini giyebilir miyim derse, sesin çok az geliyor kapat ben ararım derim..

(Tamam yeter görüşürüz..)

Giyemez , giydirmem , açamaz orasını burasını halka .

Her kadın özgürdür,evli olsa bile kendinle alakalı fikirlerini yürütmeye hakkı vardır,ayrıca kadın kendine yakışan herşeyi giymelidir.

Bence Bikini beyaz gölge lekeleri bırakıyor.

Geri