eşini ömründe bir kez bile aldatmamış erkek

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Az önce ne okuduk ? Düşünce suçu diye bir konu vardı değil mi ?
Kimse kusura bakmasin ama düşünce yoluyla her erkek karısını 100 bin kez bile aldatmistir. Çünkü dönemimiz buna çok uygun. Kadinlarin dişil enerjisi hiç bu kadar ayyuka çıkmamışti. Fiziken ve ruhen aldatmak aynı anlama geliyor.

İhaneti hiçbir insan ilk başta kendine ve daha sonra da hayatındaki kişiye yakıştırmamalıdır. Sayıları ne kadar bilemiyorum ancak ihanet eden kişiler tüm saygınlıklarını kaybediyorlar.

Ben aldatamam abi. Kendime yakıştıramam. Vicdan azabı çekerim. Evlenirken eşine, dürüstlük ve sadakat üzerine de söz vermiş oluyorsun. Evlilik yemindir. Yinede büyük konuşmamak lazım. Bu hatayı yaptım diyelim, kendimi kendim ispiyonlar köpek gibi özür dilerim. Tabi asla yapmamak lazım.

Hiçbir zaman değil eşimi, öylesine çıktığım bir kızı da aldatmam. Başka bir ilişkiye başlamadan önce, önceki ilişkimi sonlandırırım.

Aldatanlar hep konuşulur. Bu nedenle daha çok dikkat çeker ve herkes bunun herkes tarafından yapıldığı izlemine kapılır. Büyük çoğunluk hakkında konuşulacak hiç bir şey yok. O nedenle onlar pek dikkat çekmez.

Bubam ve dayım. Gerisini inancım yukkk

Geri