Eşini öldürdü tahrik indirimi aldı..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
#Çanakkale’de boşanma aşamasındaki eşini 12 yerinden bıç-aklayan şahıs, “eşim beni aldattı” savunmasını ,ispatladı haksız tahrik indirimi aldı.

Ağırlaştırılmış müebbet alan şahsın cezası 13 yıla düşürüldü...CEZASI ÇEYREĞE DÜŞTÜ.
IMG_5179.jpeg

hazır ispatlamaşsın boşan işte
namusumu temizledim demiştir

Karısını başkasının ondan daha çok mutlu ettiği gerçeği ağir gelmiştir. Bence bu adam yetersizdi.

Bir erkek iki kadın sayılırsa bu gibi vakalar her zaman olur.

33 yaşımdayım, kimsenin dudağını 3 saniye boyunca büzdürmedim. Hep gözyaşı dökmüşümdür. Bizi böyleleri bitirdi...
Bir gün elim birinin yüzüne inecek gibi kalkarsa, o an tekrar hızır gelsin bana, başımla gövdemi ayırıp gitsin. Amin.

Eşin seni aldatmış olabilir. Dönüp arkanı gitsene be kardeşim. Sen mi verdin o kadıncağızın canını. O bir yanlış yapmış sen ondan milyon kat daha kötü bir yanlış. Onun suçu seninki yanında minicik kalmış. Kaldıramadıysan kendi kafana sıksaydın. Yazık çok yazık.

Eşin seni aldatmış olabilir. Dönüp arkanı gitsene be kardeşim. Sen mi verdin o kadıncağızın canını. O bir yanlış yapmış sen ondan milyon kat daha kötü bir yanlış. Onun suçu seninki yanında minicik kalmış. Kaldıramadıysan kendi kafana sıksaydın. Yazık çok yazık.
Olm sen level999 meric misin lan?
Adam niye kafasina sksin aldatildi diye?

Geri