Eşin Ailesine Anne-Baba Denmeli mi ?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sss bilader diyecek halimiz yok kayin pedere

Kayin validemizede sss kis diyecek halumiz yok.

Heralde anaww babaww diyecez

Bişeylerle bütünlük kurmak bu kadar zor olmamalı..

Konu bi tarafa bi insana içinizden nasıl geliyosa öyle hitap edin.
Bu çok huzur verici,duygularınızı bastırmayın.
Ister anne diyin ister kanka diyin. Aranizda nasıl bi duygu reaksiyonu sekilleniyosa artık.
Kanka diyen tanıdığım var atmıyorum. Kuaför rutinleri falan var beraber

eşinin annesine/babasına kanka demek de ne bileyim.

eşinin annesine/babasına kanka demek de ne bileyim.
abimin eşi, anneme "benim panpa" diyor jslsl gerçek samimi bir iletişim bazı şeyleri mümkün kılıyor :D ne güzel bişi bu samimiyeti yakalamak, bilmiyom

Adana'da bazı damatlar kaynanalarıyla dertleşirken "kele bacı" diye hitap ediyor.... o yüzden cok şey yapmayın yani....

bu konudan sanki bi tane vardı. anne baba demek bazen zor gelebilir ama iletişimin gidişatına göre bi anda ağızdan çıkabilir de. isim + teyze/amca da çok yaygın, eğer karşı taraf buna takılmıyorsa böyle de söylenebilir ne olacak ki. benim gönlümden geçen kaynanamla aşırı samimi olup, kol kola her yere gidebilmek, dedikodu yapabilmek, vayt çaklıt moka tokuşturmak. ben kaynana bulana kadar vayt çaklıt olur 85 tl. neyse işte hangisi en samimi geliyorsa diyiverin ne bileyim. nünüşüm falan demek isterim shsjjd.

Sanırım diyemem ya ağzım amca teyzeye alıştı..
Ama uğraşırım tabi demek için..
En güzeli herhangi bir isim/sıfat kullanmamak, mesela anne/baba yemek hazır yerine ortaya yemeke hazır diye seslen, gizli özneli cümleler kur hep .dd

Geri