Eşimle çocuğum olmuyor ne yapabilirim -Eşimle nasıl çocuk sahibi olabilirim

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Çoçuk yetiştirme yurtlarında o kadar çocuk varki hepsi birilerine anne baba demek için herşeylerini verirler o derece

Tüp bebek yöntemini deneyin. Evlat edinme çok sıkıntılı, bir sürü prosedürü var. Tıp bayağı gelişti bu konuda, uzmanlardan yardım alırlarsa sorunu çözerler.

Evlat edinmek tek çözüm değildir. Tüp bebek yöntemlerinin baya geliştiğini hatırlatırım. :)

Zorla biraz olur

Eşinle çocuğun olmuyorsa, demekki çocuk sahibi olamazsın . :S Veya gönülsüz yapıyorsunuzdur . :S

İlk başta her insanoğlu herşeyin Rabbin'den geldiğine inanarak bu işe öyle adım atmalı. Olmadığında da isyan etmemelidir. O çocuğun hayırlı mı hayırsız mı olacağını ALLAH'tan başka kimse bilemez.

Hoca değilim ilmim de fazla değil lakin çokça İstiğfar okumanız sizi çocuğunuz olmasa bile feraha kavuşturacaktır. Tabii ki bu tesbihi Sabır ile çekmeniz ve tamamen teslim olmanız çok önemli.

Detaylı bilgiye bu siteden bakabilir arama kısmından sorularınızı arayabilir ; duaları , namazları vb. yapabileceklerinizi araştırabilirsiniz.

Dinimiz İslam | Merak ettiğiniz bütün dini konular

*Olumlu etkilerini gördüğümüz insanlar var.

Çare belli yurdumda.

Hacı hocanın okuyup üflemesi.

Umarım tedaviniz sonuç vermiştir.

bu bizim forumsalin Onurcanı mı
2015 de yazmış
2016 da ben Onurcanı tanıdım üniversiteye hazırlanıyordu :D

Olmuyosa zorlama. Bosver

her taraf insan dolu
olmasın boşver

Zor ya, herkesin imtihanı farklı. Allah hayırlıysa nasip etsin.

Girip sövüp çıkmak istediğim bir bölüm burası.

Bizim burada bir mağara var. Ona girenin çocuğu oluyormuş gibi bir inanış var. Kfjfjjf

Geri