Eşimin ilgisini nasıl çekebilirim

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
24 yaşında, 1 yıllık evliyim. Eşimle aramızda sevgi olduğunu düşünüyorum ama son dönemde aramızdaki bağın eşit olmadığını hissediyorum. O kendi hayatına, işine, sosyal çevresine akarken ben sürekli bekleyen uyum sağlayan, anlayan taraftayım. Programlar ona göre şekilleniyor, benim ihtiyaçlarım ise hep sonraya kalıyor. Benimle yeterince ilgilenmiyor bunu dile getirdiğimde kötü niyetli, umursamaz bir tavır da görmüyorum; daha çok farkında olmama hali var. Ama bu fark etmeyiş hali bende “Değersiz miyim?” duygusuna değiyor. Sorum: Bir evlilikte taraflardan biri istemeden de olsa diğerini ihmal edebilir mi? Ve bu ihmal konuşulmadığında zamanla sevgiyi aşındırır mı? Eşimin ilgisini nasıl çekebilirim? Ve nasıl kendime bağlayabilirim?

Değerini esinin veya herhangi birinin ilgisi belirlemez, sen kendine deger veriyor musun ?
Yatirimi kendine yap bence, oku, calis, sevdigin bi hobi edin, spor yap vs..
Esin de düşünsün ne oldu da parlamaya basladi boyle diye : ))

Üzüyor böyle hikayeler beni. Böyle şeyleri vakit geçmeden konuşmak lazım.

Sana ilgi göstermiyorsa ilgi gösterdiği başkası vardır. Maalesef zor çekersin ilgisini de böyle durumda. Üstüne de seni suçlar.

2025 da, 2030 a 5 kala bir insan canlısı, bir insan kişisi 23 ünde neden evlenir ki ?

neden onu kendinden daha cok onemsiyorsun :liv: kendi ilgi alanlarin ve hobilerine odaklanarak, evde yari ciplak dolas:d isteklerin konusunda da sert ol :d

edit: 24 yasindaymis :emoji_cry: erken evlenmeyin. evlenince de kendinizden/ozunuzden olmayin. o yasta bunu anlamak ve uygulamak zor belki.

Son düzenleme:
Ben uyumaya gidiyorum diyerek yatağın yolunu tutmadan önce ona orta parmak göster

Geri