Eşime Ne Hediye Alabilirim?

• Kullanıcı Vigor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 203 gün önce görüldü
Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle konu seçimini yanlış kategoriye yaptıysam özür diliyorum.

Ben 2 yıllık evliyim ve eşimin doğum günü için bir hediye arayışım mevcut. 2 ay önce Evlilik yıldönümünde bir karakalem tablo yaptırmıştım instagram üzerinden ( karakalemhediyem ) sayfasından ve çok beğendi. Şimdi doğum günü için yine bir hediye arayışına girdim. Kendisi takı vs. sevmiyor. Sanata çok düşkün ve çok fazla kitap okuyor. Kitap seçimi yapamıyorum çünkü hangisini okudu hangisini okumadı emin olamıyorum.

Sizlerin bu konuda önerilerini bekliyorum. Kendisi 27 yaşında öğretmen.

Ben de eşime karakalem tablo yaptırmak istiyorum. Memnun kaldınız mı?

sanata çok düşkün ve çok fazla kitap okuyan öğretmen eş candır.
kitap bence güzel bir hediye. orjinal baskısıyla (koleksiyonluk) bulunması zor olan klasiklerden birini hediye edebilirsen bence sanatsal bir değeri de olur.

13 yıldır foruma gelmeyip de bunu sormak için en doğru yerin burası olduğunu düşünerek tekrar gelmen harikaymış Vigor. :D

Ben hediye yerine deneyim tavsiye ederim. :)

Kendinizi hediye paketi yaptırmaya ne dersiniz?
Sizi seviyorsa gerçekten en büyük hediye sizsiniz…

Hocam, yenge hanım için böyle bir hediye alabilirsin mesela.

jFSZE6.jpg

öyle konularda bildiğin beceriksizim
bilemedim şimdi ya

en güzel yanıtı w vermiş zaten....
neyse konumuz karakalemhediyem... ay ben de reklam yapmış gibi olmuyorum inş.

Konuyu açan kadın zaten niye erko gibi yorumlar yapılmış

Bir erkeğe hediye almak çok zor yaa Allah yardımcın olsun bacım

Harper Lee oneririm.
Son çıkan kitabını alabilirsiniz.
Ya da 3 kitabını 1arada verebilirsiniz.
Linki buraya bırakıyorum.

Ulan en sevmediğim kategori aslında ama başharfinden oluşan altın veya gümüş kolye standart ve mutlu eder.

Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle konu seçimini yanlış kategoriye yaptıysam özür diliyorum.

Ben 2 yıllık evliyim ve eşimin doğum günü için bir hediye arayışım mevcut. 2 ay önce Evlilik yıldönümünde bir karakalem tablo yaptırmıştım instagram üzerinden ( karakalemhediyem ) sayfasından ve çok beğendi. Şimdi doğum günü için yine bir hediye arayışına girdim. Kendisi takı vs. sevmiyor. Sanata çok düşkün ve çok fazla kitap okuyor. Kitap seçimi yapamıyorum çünkü hangisini okudu hangisini okumadı emin olamıyorum.

Sizlerin bu konuda önerilerini bekliyorum. Kendisi 27 yaşında öğretmen.
Şakayık'tan güzel bir buket yaptır bence güzel olur, ya da sevdiği çiçeklerden

Hiç eşim olmadı. Allah yazdıysa bozsun. Bir de yok yere elin kızını dul bırakma günahını üstlenemem. Günahım çok.

Eşe, sevgiliye çikolata kütüphanesi alalade bir günde hediye edilebilir.

Mesela Küçük Prens.

Çikolatasını açtığında içinde yazanı size atar:

"Örneğin sen öğleden sonra dörtte geleceksen, ben saat üçte mutlu olmaya başlarım."

İkiniz de anlık mutlu olursunuz. Ve bir gün ayrılık gelir.

"Hayat demek, ölümü beklemek demektir." diyordu bir tiradında Sadri Alışık.

Öyle ya, ayrılık da ölüm değil midir? Öyledir...

İlk defa 14 Şubat'a sevgilimle girince ne yapacağımı şaşırıp fındık vermiştim... kendi bahçemizden????!?!?? orjinal olan her şey iyidir.... pahalı hediyeler halt etmiş...

Geri