Sen aptal bir insansın. Sadece kendi sevginin ilişkiyi kurtarabileciğini düşünen bir zavallısın. Kurtulun abicim bu kafadan. Şüphe tek gerçektir. İnsanı ilk hatasında sileceksin, şüphe duyduğun her şey gerçektir. Duygusallık bir yere kadar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdiden geçmiş olsun o zaman evli flört yolda dkdkfkdkBenim dualar ters tepiyor genelde ya. Hâlbuki imanı çok güçlü biriyim..
Yunus suresi dün bitirdim. Ezberim çok iyidir benim, takıldığım yeri tekrar okuyorum.
Ayrılan insan eski eşini yedek gibi görüyor. Her ne kadar kötü ayrılmış olursa olsun 2-3 güzel söze kanabiliyorlar. Olan hayatına yeni almış insana oluyor ve bunun kadını erkeği yok hepsi öyle. İstisna olabilir ama çok az o kesim. Dışında hepsi aynı.Ülkemizde; boşandıktan sonra , çocuklar var bahanesiyle (ayrılsakta beraberiz mantığı ) görüşen insanların sayısı azımsanamayacak kadar çok. Ayrılan adam gibi ayrılsın onu beceremiyorsa; hayatına kimseyi almasın. Kimse hayatındaki insanın çocuklar var bahanesiyle eski eşiyle fingirdeşmesine katlanmak zorunda değil. Konuda bahsedilen ablada başta izin verdiği durumların sıkıntısını yaşıyor. Eh izin verdikçede istisnasız herkes herşeyi yapabilir.