Eşim eski eşini hayatından hiç çıkarmamış

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Sen aptal bir insansın. Sadece kendi sevginin ilişkiyi kurtarabileciğini düşünen bir zavallısın. Kurtulun abicim bu kafadan. Şüphe tek gerçektir. İnsanı ilk hatasında sileceksin, şüphe duyduğun her şey gerçektir. Duygusallık bir yere kadar.

Ülkemizde; boşandıktan sonra , çocuklar var bahanesiyle (ayrılsakta beraberiz mantığı ) görüşen insanların sayısı azımsanamayacak kadar çok. Ayrılan adam gibi ayrılsın onu beceremiyorsa; hayatına kimseyi almasın. Kimse hayatındaki insanın çocuklar var bahanesiyle eski eşiyle fingirdeşmesine katlanmak zorunda değil. Konuda bahsedilen ablada başta izin verdiği durumların sıkıntısını yaşıyor. Eh izin verdikçede istisnasız herkes herşeyi yapabilir.

Ülkemizde; boşandıktan sonra , çocuklar var bahanesiyle (ayrılsakta beraberiz mantığı ) görüşen insanların sayısı azımsanamayacak kadar çok. Ayrılan adam gibi ayrılsın onu beceremiyorsa; hayatına kimseyi almasın. Kimse hayatındaki insanın çocuklar var bahanesiyle eski eşiyle fingirdeşmesine katlanmak zorunda değil. Konuda bahsedilen ablada başta izin verdiği durumların sıkıntısını yaşıyor. Eh izin verdikçede istisnasız herkes herşeyi yapabilir.
Ayrılan insan eski eşini yedek gibi görüyor. Her ne kadar kötü ayrılmış olursa olsun 2-3 güzel söze kanabiliyorlar. Olan hayatına yeni almış insana oluyor ve bunun kadını erkeği yok hepsi öyle. İstisna olabilir ama çok az o kesim. Dışında hepsi aynı.

Hem kendim tecrübe ettim hem yakın çevremden biliyorum.

Hemfikirim. Sınırlar keskin ve net olmadığı sürece bu problemler hep var olacaktır.

Geri