Eşim "Çok Kilolusun" Diyor

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eşimle 1,5 yıldır evliyiz. Onun öncesinde de 1,5 yıl kadar birlikteliğimiz oldu. Evlenme zamanlarında evlilik telaşıyla çok zayıfladım, 32 bedene kadar düştüm. Şimdilerde ise hem evlilik hem de eşimle boğazımıza düşkün olmamız sebebi ile 1,5 yılda 47 kilodan 67 kiloya kadar çıktım. Boyum 165 cm ve 40 bedeni buldum. Eşim sürekli bana laf çarpıtıyor, sürekli “Çok kilolusun, Yarmagül gibi oldun” falan diye espri yapıyor kendince. Çok kırılıyorum. Kavga çıkarıp küsünce özür diliyor ama “Çok kilo aldın zayıflaman lazım” diyor. Kendisi de aldı bu arada ama erkek olduğu ve kalıplı olduğu için çok belli olmuyor. Ben de zayıflamak istiyorum ama bir akşam yemesem diğer akşam tatlı ya da meyve yiyesim geliyor. Eşim de sürekli patlamış mısır, cips, kola eşliğinde ya televizyon izliyor ya oyun oynuyor. Böyle olunca ben diyet yapamıyorum ama artık gerçekten psikolojim bozuldu. Kıyafetler olmuyor, kendimi çirkin hissediyorum özellikle de eşim abuk subuk konuşunca. Size içimi dökmek istedim.

alıntı

Son düzenleme:
Bir dirhem et bin ayıp örter.
Hiç mi atasözüdür, deyim, deyiş, vecize, filan bilmiyor bu erko kuşkolar,

o, o muazzam fizikli harika, normalüstü kadın ve erkekler, işte onların yüreğindedir defosu,
mesela kilolu insan eylencelidir. Canın mı sıkıldı? Yubarlan dur. Harika.

Kilolu değim gemüğüm galın de bacım işe yarıyor
Tecrübe ile sabit kjkjkjkjkj

kocan da aksamlari cipsleri kolalari goturuyormus. sende onu sagliksiz beslendiginden dolayi sperm hucrelerinin kalitesizlesiyor olmasindan, hatta gucsuzlugunden vur, o da kirilsin. zugara da iciyorsa tamamdir. oradan da vur onu. sonra sarilin birbirinize aglayin zirlayin ve hayatin gercekleriyle yuzlesip, bir daha birbirinize kotu soz kullanmamaya bakip, birlikte saglikli bir hayata adim atin. Ta daaaa :d

Sen de ona senin de karakterin zayıf de.

165 boy 40 beden 67 kilo 42 ayak nosu olanlar bi layk atabilirmi yorumuma

1722590612620.png

Dizi yapabilirler aslinda kadının fendi cart curt

Bana bu yapılsa kendime olan güvenim azaldığı gibi karsimdakine olan sevgim de azalır. Boşanmayı teklif ederdim direkt sanırım, savaşmak bana göre değil. Vazgecerim. Yatak falan ayiririm. Olay çıkarmam ama uzaklasirim.

Geri