Eşim Çocuk İstemiyor Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
eşim çocuk istemiyor
kocam cocuk istemiyor

Bazı evliliklerde erkek çocuk istemeyebilir. Yoğun iş temposu ya da çocuk sevgisizliği olan erkeklerde mevcuttur. Erkeği çocuk sahibi olmaya ikna etmek için neler yapılabilir?

Kadın istedikten sonra yolunu buluyor :D prezervatifi deleni bile gördük forumda :p

Boşan ve çocuk isteyen bi adamla evlen.
Ben anlamam, benim kızım olacak!!! Asjklhjklhkk

muhtemelen gayrimeşru bir kaç çocuğu vardır : )))
boşayacan çocuk isteyen birisiyle evlenecen : ))

Çocuk da ona bayılıyordu zaten. Doğma çocuk. Sabah sabah şu girdiğim konulara mevzulara bak be.

Genellikle kadınlar çocuk yapmak istemiyor vücudum deforme olacak diye. Çocuk yapmanın güzellikleri güzelce anlatılmalı bu tip durumda.

gelecekteki eşimin açtığı konu :D

Es dostdan bulcan bir sevimli cocuk esine bos gününde atcan tepesine :D senin de isin varmis gibi gitcen..cocuga bakmak zorunda kalan Baba :) ortama alisir herhal :)

Cocuk Istememe amacı nedır acaba? Belkıde esı daha daha fazla zaman ayırmak ıstıyor esıne cocuguda engel olarak goruyor hayatında. Cocuk olsunda hayırlı bır evlat olsun dıımı ?... O kadar cok cocuk ozlemı ıle yasayan ınsanlar varkı.. Neyse Rabbım Hayrlı kılsın

Yumruğumu masaya vururum asdf

Vardır adamın illa ki bir bildiği üstüne gitmeyin. dklsjflşsd

benim kocam da çocuk istemiyodu şuan 6 aylık hamile kendisi, keşke daha önce yapsaydık diyor.

Sevismeyin. Gunah...

Bende normal cevap vermişlerdir umuduyla okuyorum milletin hayatı dalga..

Geri