Eşim Çapkınlıkta Seviye Atladı

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eşim çapkınlıkta seviye atladı artık itiraf etmiyor ona sorsanız ben paranoya yapıyorum. 4 aylık evliliğimden beri aldatılmayı yaşadığımı tahmin ediyorum, elimde güçlü kanıtlar yok. Şüpheli, her tarafa çekilebilecek mesajlarından ve davranışlardan sezinliyorum. Bunlar beni kıllandırıyor, sürekli diken üstünde oturur gibiyim. “Beni aldatıyorsun” demeye başladığımdan bu yana her seferinde “Sen hayal kuruyorsun”, “Benim vaktim mi var?”, “Sen yanlış anlıyorsun. Ben hiç kimseyle yemek yiyemeyecek miyim? Benim telefonlarıma niye bakıyorsun, o mesajı yanlış anlamışsın. Ben senin telefonuna bakıyor muyum? O benim müvekkilim, iş yemeği yedik. İş gezisine gidemeyecek miyim? Ceketimi, gömleğimi niye kokluyorsun? Sen iyice kafayı yedin, baban anneni aldattı ben de seni aldatırım diye düşünemezsin” diyerek inkar ediyor. Beni suçlayıp aptal bir kadın durumuna sokuyor. Ben aptal bir kadın değilim, esas kendisi beni sözleriyle aptala çevirmeye çalışıyor. Eşim avukat tabiatıda bu mesleğe çok uygun ağzı iyi laf yapıyor, işi iyi, güzel kazanıyor, kadınlarla çok bir arada oluyor. Yakışıklı, kendine bakıyor, etrafındaki kadınlarla ilişkileri yatağa taşıdığını düşünüyorum. Ayda bir iki kez seyahati oluyor, iş seyahati müvekkilime diye gidiyor, telefonunu açmıyor, sinir içinde beni titretiyor. Eve geldiğinde sinirle konuşuyorum, kavga çıkarıyorum. Birkaç güzel söz, hayranı olduğum gülüşüyle beni kandırıyor, yatak muhabbetine dönüyor. Birkaç saat geçtikten sonra tekrar düşünceler beni didik didik ediyor, iyi değilim.

Her ilişkinin temeli güvendir ve güven sarsılırsa arkadaşlık bile yürümez.
Evlilikte, aşk ilişkilerinde şayet güven yoksa en doğrusu ayrılmak - boşanmaktır çünkü iki taraf için de yıpratıcı olur.

kafamız dağılsın, maçı unutalım diye güzin abla konusuna yazıyoruz sabah sabah. hep bu galatasaray.. bu devirde aldatıp da açık vermeyecek kimse yok. sineye çekiliyor çoğu. çok mu tereddütte kaldın, işin içinden çıkamıyor musun tutarsın bir dedektif elinde kanıt olur.

Bir erkeğin çapkın olduğunu bile bile evleniyor sonra da onu vazgeçirebileceklerini sanıyorlar.:)
Hayır, böyle bir örnek hiç yok çünkü kişi kendi iradesi devreye girip de çapkınlığa son verme kararı almazsa kimse için değişmez.

Kadınlar hissediyorsa yanılmıyor ya, en azından etrafımda hissedip yanılan kadın görmedim.

Yazida aldatma emaresi bi tek ben bulamadim sanirim. Güçlü şüphelerim var diyor, eşim çapkınlıkta level atladı diyor fakat bunları somutlaştıracak bir anı ya da örnek çok yetersiz.Mevzu açıklama daha çok sanrı kokuyor; anladığım kadariyla eşinin telefonunu mesajlarını okuyacak kadar kurcalayabiliyor. Bu, eşinin telefonuna şifre koymadığı ihtimalini güçlü kılar.Şifresiz telefon aldatan insan profiline uymaz pek.
Eşin evliya da olsa eğer iyi bir avukatsa ayda bi kac kez şehir dışına çıkıp müvekkilleri ile görüşebilir. Buna mecbur hatta.
Yakışıklıysa ve seni severek evlendiyse, aldatma ihtimali, yakışıklı olmayıp fırsat kollayan birine göre daha azdır; akli basinda yakışıklı erkekler bedensel bir çok hazza erişip, zaten istediği an da erişebileceğini bildiğinden daha kayda değer kriterlere yönelme eğiliminde olur, o kriteri bulunca da aptal değilse kaybetmemeye çalışır. Fırsatlarda, deneyimlerinden ötürü hayvani iç güdülerini daha kolay kontrol edebilir. Ez cümle kadinin paranoid problemleri olabilir.
Bi avukatın avukatlığı bu kadar iyi yapılabilirdi...

ay, rahmetli babaannem 'çirkin koca al' derdi. çirkin sevdam çocukluktan beynime kodlanmış.djkfgh zaten yakışıklının derdi çok olur.......

Moderatör tarafında düzenlendi:
kocanız %70 ihtimalle gay, üzerine gitmeyin ve eve geldiğinde bir gün lgbt bayrağı kombini yapın, size bağlanacaktır ve itiraf edecektir.

ayrıca geçen de sordum cevaplamadınız, bu konular hangi siteden alınıyor, güncel mi ve güzin abla ölmedi mi?

bence kadın aldatıyor suçu adamın üstüne atıyor

kocanız %70 ihtimalle gay, üzerine gitmeyin ve eve geldiğinde bir gün lgbt bayrağı kombini yapın, size bağlanacaktır ve itiraf edecektir.

ayrıca geçen de sordum cevaplamadınız, bu konular hangi siteden alınıyor, güncel mi ve güzin abla ölmedi mi?
güzin abla ölmedi, yüreğimizde yaşıyor, kadınların savaşında, bayrağı o taşıyor.. (çok kötüydü)

"Çarpıcı başlığın önemi" adlı çalışmaya hoş geldiniz.
Seviye atladı diyince beklentiyi bayağı bir yükseltmiştim.
Hayal kırıklığı...

Geri