Eşim benimle mutlu değil mi?

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1191 gün önce görüldü
Eşim benimle mutlu değil mi?

Ankara'dan Kara Sevda

Güzin abla, herkes size güveniyor ve en gizli duygularını, problemlerini size açmaktan çekinmiyor. Bunu görerek belki ben de hayatımın en mahrem sorununu, evlilik sorunumu size açmak istiyorum. Birlikte çok mutlu yıllar yaşadığım, beni gerçekten çok seven benim de gerçekten çok sevdiğim bir eşim var. İki yıllık evliyiz, o 26 ben 29 yaşındayım. Evliliğimizin ilk günlerinden beri herhangi bir sorunumuz olmadı, ikimiz de çalışıyoruz. Kazancımızı bölüşüp iyi kötü geçinip gidiyoruz. Ancak tek bir sorunumuz var sanırım o da çok önemli. Yani cinsel yaşamımız sırasında eşimin çok fazla heyecan duymadığını, benden keyif almadığını düşünüyorum. Aslında eşim beni seviyor ve ilişkimiz sırasında beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ama sanki hiçbir şey hissetmiyor gibi. ‘‘Ben seni mutlu görmekten mutluluk duyarım’’ diyor. Ama bu bana yetmiyor. Onunda zevk almasını istiyorum, acaba benden neden hoşlanmıyor?

Bilirsin oğlum, aileler genç kızları yetiştirirken, cinsellik sanki ayıp bir şeymiş gibi gösterirler. Hatta bazı geri kalmış aileler içinde, cinsel beraberlik kadının erkeği mutlu etmesi gereken bir görevmiş gibi kabul edilir. Kadın sanki eşini mutlu etmek için bazı şeylere katlanır o kadar. Yine de eşinin seni sevdiğininden eminim. Belki sen yanılıyorsun. Belki henüz seninle evliliğe ya da beraberliğe alışmamıştır. Belki kendini tamamen bırakamıyordur. Ya da sandığın gibi bazı insanlar zevk aldıklarını, büyük tepkiler göstererek, aşırı hareketlerle ya da mimiklerle, seslerle gösterebilirler. İnsanların tipkileri birbirinden çok farklıdır. Sen filmlerde gördüğün sahnelerin etkisinde kalılorsunuz belki de. Bana kalırsa boş yere sorun yaratıyorsun. Eğer eşin senden hoşlanmıyor ve sevmiyorsa seninle neden evlendi? Bak ne güzel bir beraberliğiniz var, birbirinizi seviyor ve anlaşıyorsunuz. Neden bu mutluluğu boş yere endişelerle bozuyorsun. Dır dır yapıp kızcağızı kendinden uzaklaştırma.

Başkasıyla mutludur .P

Sen filmlerde gördüğün sahnelerin etkisinde kalılorsunuz belki de.
kalmayan var mı
off

Bır uzmana gorunun .

Bu Konuda eskıden ben uzmandım ama şimdı alkolik oldum.

Formen kullan yeğenim. Ayaklarını bile yıkar.

Posta gazetesinde Haydar Dümen’in yazıları çıkardı Güzin abla onu aratmıyor maşallah..

Geri