esenlerden taksime en kestirme nasil gidilir?

Konu sahibi son olarak 2133 gün önce görüldü
Toplu taşıma veya özel araç ile birde ne kadar zaman alır? ( taksi hariç )

Benim haricimde amma da Esenler'li varmış he. :))

Esenler'in neresinden hareket edeceksin? Esenler dediğin yer yüz ölçümü olarak en büyük ilçelerden birisi.

Benim haricimde amma da Esenler'li varmış he. :))

Esenler'in neresinden hareket edeceksin? Esenler dediğin yer yüz ölçümü olarak en büyük ilçelerden birisi.

Esenler otogardan diyip konuyu duzeltiyorum (: araç kiralayip mi gitsem daha kolay olur yoksa toplu taşımami bir buçuk saate yetişmem gerek

Esenler otogardan diyip konuyu duzeltiyorum (: araç kiralayip mi gitsem daha kolay olur yoksa toplu taşımami bir buçuk saate yetişmem gerek

Esenler Otogar'dan metroya binerek Yenikapı'ya, Yenikapı'dan Hacıosman metrosuna binerek te Taksim'e geçebilirsin. Toplamda ortalama yarım saatini alır.

Istanbul kestirmelerinden sorumlu, "bak oraya şu yoldan gideceksin" , "kanka bu saatte orada trafik vardır beni dinle"ci @Hatem e soralım. O bilir. ^55

Istanbul kestirmelerinden sorumlu, "bak oraya şu yoldan gideceksin" , "kanka bu saatte orada trafik vardır beni dinle"ci @Hatem e soralım. O bilir. ^55
Yer yön bilgim sıfır, her yere navigasyonla. Esenlerden taksime toplu taşımayla gitmek en basiti. Metroyla yenikapıya oradan yine metro aktarmayla taksime. Bu saatte sen de benim yerime iç taksime gidecek arkadaşta benim yerime içsin…

aklıma gelen en hızlı yol olası bir bıçaklanma durumunda ambulansla taksim ilkyardıma ulaşabilirsin.

Geri