Esenler Otogarı

Konu sahibi son olarak 1012 gün önce görüldü
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en ünlü ve bilinen otogarıdır. Türkiye'de yaşayan hemen her insanın uğramış olduğu yerlerden birisi. Kendisi hakkında belgeseli çekilmiş tek otogar olarak da târihe geçmiştir.

Esenler otogarını asla unutmam. Çok güzel bir anım olmuştu:)

herkesin bir anısı var gerçekten esenler de 2 kız numaramı istemişti :\

Bağcılarla bağlantılı yaşam surduğum dönem bol bol kullanmışlığım vardır.
Otogarın üstü başka bir yer altı başka bir evren.

• Beğen
Tepkiler: 0
Kızların işi gücü yok senden mi numara istediler

İstanbula ilk geldiğimde bu istikamet kullanılmıştı. Kriz geçirmiştim resmen. Yaptığımız yol kadar İstanbula yetiştiğimizde yapmıştık nerdeyse

Ekli dosyalar

• 232B19A0-FC73-42DB-88F2-2C870B8564CE.jpeg
    232B19A0-FC73-42DB-88F2-2C870B8564CE.jpeg
    183.8 KB · Görüntüleme: 5
Alt katlarında ork ırkına rastlarsanız şaşırmayın

İstanbula ilk geldiğimde bu istikamet kullanılmıştı. Kriz geçirmiştim resmen. Yaptığımız yol kadar İstanbula yetiştiğimizde yapmıştık nerdeyse

Her şeyi anlarımda neden köprüye kadar gidip geri dönmüş

Her şeyi anlarımda neden köprüye kadar gidip geri dönmüş

Anadolu Otogar'ından yolcu alışverişini yapıp Kuzey Yolu'na geçiyorlar. Otobüsler için 3. Köprü zorunlu yol.
İzmit'te beklerken tersinden takip ederdim otobüsü böyle. Otogardaki bürolarında oturur otobüsün hızına kadar bakıyordum bir ara, o derece samimi olmuştum.

anadolu yakalı olduğum için bir kere bile yolumun düşmediği otogar. biz harem'ciydik. dedemi tebrik ediyorum istanbul'a ilk geldiğinde üsküdar'da karar kıldığı için jfjdj

Anadolu Otogar'ından yolcu alışverişini yapıp Kuzey Yolu'na geçiyorlar. Otobüsler için 3. Köprü zorunlu yol.
İzmit'te beklerken tersinden takip ederdim otobüsü böyle. Otogardaki bürolarında oturur otobüsün hızına kadar bakıyordum bir ara, o derece samimi olmuştum.

eskiden böyle değildi.
cep otogarlarından sonra bu hal geldi sanırım

Ya işte o köprü kullanılmıyormuş artık taaa üstteki köprüden geçmiştik beni burda indirin ben karşıya yürüyecem diyesim gelmişti

Tamam tamam şimdi oldu.
Devletin güzel uygulamalarından biriymiş sebebi demek ki

Kızların işi gücü yok senden mi numara istediler
selam, benimle muhattap olmaya çalışmazsanız sevinirim, herhalde siz beni kör topal keko bir arkadasınızla karıştırdınız
bukadar abest geldiğine göre size bu durumun. iyi günler

Shsjskksks pardon pardon zengin yakışıklı bütün kızların gözdesi Ali bey :emoji_sweat_smile: :emoji_sweat_smile:

Geri