Esenler Otogarı

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Nereye gitmek istediğinizi sizden daha iyi bilen otobüs firmalarının çalışanları mevcuttur bu otogarda.
Etrafa biraz göz gezdirin, hemen yanınızda biterler ve sülük gibi yapışırlar.
Siz Ağrı'ya gitmek isteseniz bile o çalışan neredeyse yanıldığınızı , aslında Erzurum'a gitmek istediğinizi ifade edecek kadar şuursuzdur. Bazılarını ikna ettiğine de eminim.

Binanın alt katları ise korku filmlerinden çıkmış mekanları andırır ve gün ışığı görmemiş , kanlı gözleri ile vampirleşmiş canlıları barındırır.

Ezkaza tuvaletiniz gelirse de altınıza işeyiniz. Çünkü , alt katlara gidip de dönemeyebilirsiniz. Gitmek zorunda kalırsanız da o ücra köşelerde kesif sidik kokusundan bayılabilir veya kendinizden geçip bambaşka alemlere dalabilirsiniz.

NOT : Yıllar önceki tecrübelere istinaden yazılmıştır. Düzeleceğini sanmıyorum , hala böyle olduğunu düşünüyorum.

Bağcılara gitmek için mutlaka içinden geçmem gerekiyordu zamanında jsjkks
hatırası büyüktür.
severim

Hiç yolum düşmedi oraya, Harem sağolsun ferah ferah (:

Karanlık, boğucu, karamsar bir yer. Cenabet desek yeridir. Bir kere gittim yolcu karsilamaya, bir daha da gitmedim. Resmen gothic bir havası var. İç karartiyor.

Yıkılmadı mı orası ya. İki kere gitmiştim,iğrenç ötesi heryer çöp pislik.
Alibeyköy otogarında inilip gerekiyorsa taksiye binilmeli.

kapısından döndüm tuvaletler gerçekten çok korkunç ya, altıma sxçmayı psikolojimin bozulmasına tercih ederim.

Hiç yolum düşmedi. Yukarıdaki izahtan sonra da asla gitmeyi düşünmem.
Allah düşürmesin diyelim :P

Allah sizi ya yorumlara bak :sırıt:

Işık kitabevine uğramayı unutmayın ! Çok güzel kitaplar satıyor

Bir kez gittim. Gercekten ilk mesajdaki gibi alt katlari issiz sessiz biri sizi oldurse kokana kadar bulunmazsiniz .d

Gerci hala oylemi bilmem de ben yaklasik 9 yil once gitmistim.

küçük tarlabaşıdır. şişman ve gözlüklüyseniz ilk siz ölürsünüz.

Geri