esekherif kırmızı olduğu için onu yönetici zanneden forum üyesi

Konu sahibi son olarak 2087 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin rankta da geliştirici yazıyordu. Sen de geliştirici değilsin o zaman. sklj
Senin mantıkla gittim. Sizin yetkili listenizi ve neye erişimi olduğunu nereden bilelim ya da bilsinler?
:d

Bizi de mazur görün bunca yıl kırmızıları hep admin bildik forumsalda
Sonra tutup da bize esekherif admin değil derseniz
Kalıplaşmış düşüncelerimizi yerle bir edersiniz
Bizi üzmeyin admin dedik de incileri mi döküldü
Belki görünce ödümüz bokumuza karışıyor ?

Onursal yazdığı için yetkisi olsa bile fasülyeden admin sayıyorduk zeki atmin xd

Senin rankta da geliştirici yazıyordu. Sen de geliştirici değilsin o zaman. sklj
Senin mantıkla gittim. Sizin yetkili listenizi ve neye erişimi olduğunu nereden bilelim ya da bilsinler?
:d

Hanfendi sizin mantıkla gidersek biz Altın Üyelerimizi bozdurup yemek mi ısmarlıyoruz birbirimize? Benim her şeye erişimim var. Kral benim. (X'i çağıran şerefsizdir.)

Yavaş yavaş gidiyorsun.

alalım mı rankını ? "fasulye üye" diye rank yapalım mı kendisine ? ahahaha.

Ben sizin kadar boş bir yönetim görmedim. Canınız çok sıkılıyor sanırım.
Forumsal yönetiminin tırnağı olamazsınız onu anladım. Hazır ol da konu açmak için mi beklediniz sevgili Silex?
Sizinle iyi geçinmek ancak sizin gibi düşünürsek mümkünmüş.
Adam yönetim odasında, rankını okumadım evet. Ne kadar olağanüstü bir şeymiş onu sıradan üye sanmam.

Forumsal yönetiminin tırnağı olamazsınız onu anladım. Hazır ol da konu açmak için mi beklediniz sevgili Silex?
Adam yönetim odasında, rankını okumadım evet. Ne kadar olağanüstü bir şeymiş onu sıradan üye sanmam.

Oy kurban olayım sana öpim : *

Sen ne saçmalıyorsun? Sen kimsin? Senin bir insan olarak düşüncelerine önem verdiğimi nerden çıkarttın?

Hiç Düşünce'den yapılan alıntı bana miye bildirim geldi? Forum sisteminin kafası bulandı herhalde. sklj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri