Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güncelliyorum, fazlaca falsolu yorumları vardı. "kin tutmuyor" falan yine hümanistliğimiz tutmuş.Çok falsolu yorumlarına denk geldim. Hatta sanki değişmeyecek fikirlerim var onunla ilgili.
Fakat şeker bir adam belli ki, kin tutmuyor oluşu konusunda mutabakata varmak beni ziyadesiyle memnun eder.
Bu forumun kurucu kadrosundadir. Abimizdir . Herkesin düşüncesine saygımız olduğu kadar mustafa abininde düşüncesine saygımız vardır.
Geçmişe bakıp insanları sorguluyorsak o zaman herkesin geçmişine bakıp sorgulayalım kimler burada mustafa abinin yaptıklarını yapmadı. Hanı hepiniz mustafa abiyi linç ettiniz ya peki ya sizin arkadas/ arkadaşlarınızın yaptıklarını nasıl görmezden geliyorsunuz .arkadaşlariniz küfür yada hakaret ettiklerinde onları disliyormusunuz yoksa içinden geçen konusunda arkadaşınızla ovunup sayfalarca kahkahami atıyorsunuz
Neyse konumuz o değil
suan kendisi biraz sanal dünyadan uzaklaştı Malûm pandemi ve hayat şartları bu duruma etki ediyor.mizahi yönü kuvvetlidir .Tamamen zıt görüşte olsakta siyasi anlamda oldukça ateşli tartışmamız olmuştur. Inşallah en kısa zamanda aramızda olur.
Bir arkadaşımızın sözü: Siz Onu Anlamaya Çalışırken O Sizi Çoktan Çözmüştür