esekherif kimdir?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
ılık ılık kıpraştığı günleri hatırlıyorum, sonra feno oldu. eğer forumda olsaydı @Prodesmotes yerine ona gülerdim : dd

Siz onu anlamaya calisir iken o sizi coktan cözmüstür.

Çok falsolu yorumlarına denk geldim. Hatta sanki değişmeyecek fikirlerim var onunla ilgili.
Fakat şeker bir adam belli ki, kin tutmuyor oluşu konusunda mutabakata varmak beni ziyadesiyle memnun eder.
güncelliyorum, fazlaca falsolu yorumları vardı. "kin tutmuyor" falan yine hümanistliğimiz tutmuş.
allah selamet versin.

Kendisi neden forumda yok?

Edebi yönüyle diğer yandaşlardan ayrılır. Geçen Erdoğan'a 100 kıta şiir yazan adamı görünce aklıma gelmedi değil azizim.

O güzel adamlar eşeklere binip gittiler...

Eskiden sevdiğimiz sonradan saçmalamada arşa çıkan ve bence bir miktar kendini yitiren üye. En son ağzından küfür düşmüyordu. İnşallah düzelmiştir ne diyelim.

Adı Mustafa'mıydı tam hatırlamıyorum ama Çikolata imâlathânesi mi ne vardı sanırım. Nicki marjinal.

huysuz.org da az okey oynamadik sahi niye gelmio foruma

Neşeli halleri çok eğlenceli oluyor fakat sinirlenirse gözü pek bir şey görmez, dilerim sağlığı ve keyfi yerindedir.

10 sene daha forumda olsa görmezden geleceğim bi üye.

"..Ey irin mutluluğu!
Ey durmayıp ağrıyan kemiği usumun!
Uğunursam beni hazdan delirten hayvanın ortasında
ben koşarken derelerde birikirse çocukluğum,
piçliğim birikirse sesimin o hıncahınç boşluğunda
coşkunun en sağlam atıyla geliyorum
sövgüm büyüyor, ağartıyor günümü...."

Bu forumun kurucu kadrosundadir. Abimizdir . Herkesin düşüncesine saygımız olduğu kadar mustafa abininde düşüncesine saygımız vardır.
Geçmişe bakıp insanları sorguluyorsak o zaman herkesin geçmişine bakıp sorgulayalım kimler burada mustafa abinin yaptıklarını yapmadı. Hanı hepiniz mustafa abiyi linç ettiniz ya peki ya sizin arkadas/ arkadaşlarınızın yaptıklarını nasıl görmezden geliyorsunuz .arkadaşlariniz küfür yada hakaret ettiklerinde onları disliyormusunuz yoksa içinden geçen konusunda arkadaşınızla ovunup sayfalarca kahkahami atıyorsunuz:)
Neyse konumuz o değil
suan kendisi biraz sanal dünyadan uzaklaştı Malûm pandemi ve hayat şartları bu duruma etki ediyor.mizahi yönü kuvvetlidir .Tamamen zıt görüşte olsakta siyasi anlamda oldukça ateşli tartışmamız olmuştur. Inşallah en kısa zamanda aramızda olur.

Bir arkadaşımızın sözü: Siz Onu Anlamaya Çalışırken O Sizi Çoktan Çözmüştür

Bu forumun kurucu kadrosundadir. Abimizdir . Herkesin düşüncesine saygımız olduğu kadar mustafa abininde düşüncesine saygımız vardır.
Geçmişe bakıp insanları sorguluyorsak o zaman herkesin geçmişine bakıp sorgulayalım kimler burada mustafa abinin yaptıklarını yapmadı. Hanı hepiniz mustafa abiyi linç ettiniz ya peki ya sizin arkadas/ arkadaşlarınızın yaptıklarını nasıl görmezden geliyorsunuz .arkadaşlariniz küfür yada hakaret ettiklerinde onları disliyormusunuz yoksa içinden geçen konusunda arkadaşınızla ovunup sayfalarca kahkahami atıyorsunuz:)
Neyse konumuz o değil
suan kendisi biraz sanal dünyadan uzaklaştı Malûm pandemi ve hayat şartları bu duruma etki ediyor.mizahi yönü kuvvetlidir .Tamamen zıt görüşte olsakta siyasi anlamda oldukça ateşli tartışmamız olmuştur. Inşallah en kısa zamanda aramızda olur.

Bir arkadaşımızın sözü: Siz Onu Anlamaya Çalışırken O Sizi Çoktan Çözmüştür

Bana mı diyorsun büyücü?

Burdaki bazi arkadaşlar tayyibe olan hincini cikarmasin artik.

Buralardan uzak kalman belki daha iyidir.

Konu tarafimca kilitlenmistir.

Geri