Eşcinsellik Neden Artıyor?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Neden eşcinsellik yaygınlaştı

• Hastalık bu

Kullanılan: 2 28.6%
  • Teşvik

Kullanılan: 0 0.0%
  • Özenti

Kullanılan: 2 28.6%
  • Tercih meselesi

Kullanılan: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7
[YOUTUBE]J2UZVlBfBAU[/YOUTUBE] hayırlı ramazanlar

Keşke eşcinsel olabilseydim de tipik Türk erkeklerini kızdırabilseydim.

Benim çözemediğim bu doğuştan gelen hemcins tercihi neden bir anda böyle popüler hale geldi hepsi aniden patlak verdi

İnsanlar ölüm tehditleriyle baskılamadıkça sayılarının her geçen gün arttığını göreceksiniz. Açığa vurmuyor (ya da vuramıyor) olmaları onların varlığını engellemiyor.

Vallahi tercih yönelim yada her neyse

Benim bildiğim bir şey var çok iyi arkadaş oluyorlar 4-5 tane eşcinsel arkadaşım var

Bayramlar doğum günü en az ayda 1-2 kez arayıp hal hatır sorarlar gel desem gelirler git desem giderler

benim onlara onlarında bana çok yardımı oldu maddi manevi

çoğu erkek arkadaşımdan daha dürüst daha içtenler

Seviyorum onları iyi ki varlar :)

Neden artıyor diye bir şey yok her zaman her tarihte varlardı ama belki şuan daha çok ön plandalar o kadar

Valla bu videoda normal olan tek sey adamin cinsel yonelimi.
Ceket seciminden tutun da duvarlarin rengini, gullerin absurtlugunu,
dekorasyonun sakilligini, fondaki muzigin egzotikligini, arkadasin hastalikli populist soylemlerini normalize edip,
algida secici olarak sadece "escinseligine" odaklaniyorsaniz siz karsi ciktiginiz kitleden daha bagnazsiniz demektir.
Eminim bu insani escinsel olarak yaftalayan siz "Barboros Sansal"i (kendisini ayri severim mevzu o degil)
ayakta alkisliyorsunuzdur.
Ve uzgunum ama bu ikiyuzlulukten, fanatizmden baska bir sey degil.
Siz daha tehlikelisiniz o zaman cunku onlarin farkindalik seviyesini biliyoruz.
Neyi ne sekilde degerlendirdiklerini on gorebiliyoruz
Ama sizin oportünist tavrinizi cozmemiz daha zor gibi gorunuyor :)

Videodaki herif saçmalamış biraz. Dinde eş cinsellik normal karşılanmıyor. Böyleleri bana oyuncu gibi geliyor. :)

15-20 yıl önce sokakta görünmeyen bir sürü şey, internette görünüyordu. Ben çoğu insana garip gelen birçok şeyin varlığını buralarda öğrendim ve kabullendim. Benim için her şey normal.

Rahmetli abim de gaylerin sevgisine daha çok inanırdı. Şu an ben de öyle bir inanç içerisindeyim. Abimin eşiyle resmen miras savaşındayız. Abimi değil, parasını sevmiş gadın. Derin mevzular bunlar, ama videodaki oyuncular normal eş cinsel değil. Bunlar popülerlik için savaşan insanlar. :)

İnsan olmayı becerelim önce. İnsan olabilmek asıl mesele.

Gönül bu, aka'da konabiliyor karaya'da.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dinimize göre ilahi dinleyen ablamız recm edilmesi lazım haberi Yok :d .. artık bütün filmlerde yada diziler reklamlar olsun transseksüel veya eşcinsel kişileri oynatıyorlar kasıtlı bu tercih olayını kazanç haline getirmişler artık popüler olmak için her türlü yola başvuruyorlar emin olun çoğu eşcinsel olduğunu bile kavramamıştır.

ilahi dinlemekte mahzur var mıdır?
CEVAP
Ara sıra, uygun ilahileri dinlemekte mahzur olmaz. Her zaman dinlememeli. Çünkü bazı mübahları, sık sık işlemek, zamanı boşa harcamak olur. Bu ise caiz olmaz. Günahları, kusurları, azapları anlatan ilahileri ara sıra dinleyerek, üzülmek, tevbeye sebep olmak sevabdır, ama ölüme, kaza kadere karşı üzülmeye sebep olan ilahileri dinleyerek üzülmek haram olur. Bunun için, mevlidlerde vefat bahsi okunmamalıdır. (S. Ebediyye)

Gece uyku sersemi yazmıştım videoyu izlemeden. Olum bu ne lan :D

Eşcinsellik artmıyor zaten vardı az çok değil vardı. Kimi kendine bile itiraf edemiyordu kimi mahalle baskısından kendini gizliyordu ama hep vardı hep de olacak.

İnsanların yatak odalarında nasıl ve kimle vakit geçirdiğini önemsemeyi
bireyin eşcinsel olma yöneliminden daha ilgi çekici buluyorum ..
konuyu ben açıyor olsam

Neden eşcinselliğe merakımız artıyor
diye sorardım ..

kime ne ?
Neden bireylerin yaşayışlarının en mahrem hususunu en çok konuştuğumuz konulardan biri haline getiriyoruz onun hakkında ..

Sayıları artıyor değil, ortaya çıkıp insani koşullarda yaşayabilenleri artıyor.
Ortalama eğitim seviyesi yükselişine ve bilinçlenme artışına paralel gelişen bir durum.

Klasik bir Yabani ve bilgi sahibi olmadığı konularda başta din kavramı olmak üzere türevi konularda birilerinin değerleriyle dalga geçme güdüsüyle açılmış bir konu yine.Dalga geçtiği şeyler hakkında bilgi sahibi olsa yine sorun değil ama o da yok.

Yılın bilimsel tespitinin altını çizmeden de ayrılmayalım huzurdan:

Bkz. doğuştan gelen hemcins tercihi

asadasjkl

Ben de embriyonal dönemde ela gözlü olmayı tercih etmiştim.

Anket saçmalık dolu

Seçenekler mide bulandırıcı

Hangi kafayla böyle anketler açılıyor anlayamıyorum

Eşcinsel değilim ama eşcinsel arkadaşlarım var

Onlardan öğrendiğim kadarıyla bu doğuştan gelen bir özellik

Psikolojik bir rahatsızlık veya tercih değil yani

Sayılarıda artmıyor, göz önüne çıkanlarda artış var

Artık daha özgür davranıyorlar diyebiliriz

Geri