Eşcinseller neden kan veremez, Eşcinseller kan verebilir mi

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
Kızılay'ın Bağışçı sorgulama formunda yer alan

Para veya uyuşturucu karşılığında cinsel ilişkiniz oldu mu?
Frengi (sifilis) veya bel soğukluğu (gonore) nedeni ile tedavi oldunuz mu?
AIDS hastalığınız var mı, kendinizde böyle bir hastalık olduğuna dair bir şüpheniz var mı?
AIDS hastası olduğunu bildiğiniz biri ile cinsel ilişkiniz oldu mu?
Kan ve kan ürünü alan, diyalize giren veya
Bugüne dek hiç erkek erkeğe cinsel ilişkide bulundunuz mu?

İbareler gereği Eşcinsel olanlar, para yada uyuşturucu karşılığında cinsel ilişkiye girenler kan bağışında bulunamazlar

( Kızılay Sağlık bakanlığı bu yönde her hangi bir değişiklik yaptı mı bulamadım bilginize )

Ya yalan soyluyorlarsa nerden bilicez :T: Hayir kimin kani bu diye soramiyoruzda .)

Bır defa hastanede şahit olmuştum bu duruma ve yapılan tahlil sonucu almamışlardı kanı
hassas bir konu

Evet eşcinsel vermemeli, hormonları bozuk zaten. Arkadaşlar eşcinsellik anormal bir şey, bi nevi hastalık. Ve tedavisi de çok kolay değil.

Toplumsal tedirginlikte göze alınmıştır. Ama en mantıklısı hormonal bozukluk.

Bok yolundan ilişkiye girenden her tür hastalık gelir tabi..

Nur topu bir gibi hiv virüsün olsun istemiyorsun eşcinselden kan almayacaksın.
en son antepli yada maraşlı umrumda değil 14 yaşında bir oğlan çocuğuna hivli kan verdiler (yüksek ihtimal eşcinselden gelmiştir) 1 milyon lira üzerinde tazminat ödendi aileye...
Kızılay eşcinsel işaretli kanı defalarca test etmek zorunda kalır ki astarı yüzünden pahalıya gelir.

Güzel bir konu başlığı ;))

Ne kanı ya eşcinsel birine dokunmuştum bir kere yanlışlıkla, elim yanmıştı alev alıyordum inanır mısınız!!

Çünkü Türk sözde komedi dizilerinde ibneden kan alırsak ibneleştiğimize dair inanç mevcut.
Ay ayol falan diyoruz ibneden kan alırsak.

Geri