Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ddghghj (((((((((((((((((((((((: bizimkılerın konusmasını canlandırdım gozumun onunde boyle boyle xddfgbfhgjnBurası Trabzonadamı burda yaşatmazlar dndbdnf
Pohk yiyenin uşağı gevur mu oldin başimuza djdjfjfddghghj (((((((((((((((((((((((: bizimkılerın konusmasını canlandırdım gozumun onunde boyle boyle xddfgbfhgjn
fdfgdfrhfgtyj (((((: hahayt hemde nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (((:Pohk yiyenin uşağı gevur mu oldin başimuza djdjfjf
:d babama ayol felann desem eski kızım diye tanıtır beni dmdkddk birde eşcinsel olsam.. sen koru yarabbimfdfgdfrhfgtyj (((((: hahayt hemde nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (((:
sdfdsfg ((: ya mısal söyle ben çay sevmem ve içmem (: sen nasıl laz kızısın dıyorlar bana:d babama ayol felann desem eski kızım diye tanıtır beni dmdkddk
Doğru diyorlarsdfdsfg ((: ya mısal söyle ben çay sevmem ve içmem (: sen nasıl laz kızısın dıyorlar bana
ama ben ıstanbulda dogup buyudum elıt bır hatunum cfvdfgbfghghfj hem bende tıp harıc karadenız belırtısı yok tek gözler ((((:Doğru diyorlarkffkfdkdk
Burun ? O da yoksa elini öpeyim verama ben ıstanbulda dogup buyudum elıt bır hatunum cfvdfgbfghghfj hem bende tıp harıc karadenız belırtısı yok tek gözler ((((: