Escinsel Molla.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sapıklıkta sınırlar iyice genişledi .. ALLAH'ı lanetlediği bir şeyi ALLAH'ın dini ile nikahını kıymak .. Şeytan ne gülüyordur bu sapıttıklarının haline ..

cozemedim gitti kupe takmis eglence yerlerine takiliyor boyle molla mi olur..

Bunlara yorum dan ziyade gülümsüyorum .İnsan olanın başına her şey gelir. Dinle sorgulamamak gerek.

Şuan O Kadar Küfür Sıralayabilirim Ki. Ya HAvle La Ne Mollası Ne Alakası Var Mollalıkla Bunların Soytarı Bunlar. Tercihlerine Saygım Varda Varda Dillerini Uzattıkları YErlere Dikkat Etsinler Hayatınızda Kaç Molla Gördünüz? Korkulan İnsanlarmıs Vs.

Bunlara yorum dan ziyade gülümsüyorum .İnsan olanın başına her şey gelir. Dinle sorgulamamak gerek.

bisey dedigimiz yok hani molla oldugu icin yaptigi hareketler zit yoksa kisisel tercihlerine saygi duyariz

Doğuştan gelen hormonal bir anormallik diye nitelendiriyorum, bence sapıklık değil
iç güdüsel tercih meselesi.

ayrica cevremde tanidigim dindar escinsellerde var hor gormemek lazim tanidigim fas asilli biri var butun dini emirleri yerine getiren uysal biri ama kendisi dedi ben escinselim kendi tercihi..

Bu Muhafazakar Atatürkçü gibi bir şey.

Eşcinsel ise molla değildir zaten molla değilse kendi tercihi Allah şefaat göstersin deyip geçilecek bir konu. Görüyor musunuz muhafazakarlarda her halt var algısı yaratmaya çalışacak olacak insanlara olanak verilmemeli konu üstelenerek.

ARAF S.80-82.AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı,çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz.Doğrusu siz,
ölçüyü aşan(azgın)bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları,çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”

NOKTA.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri