Escape from Tarkov'un sistem gereksinimleri belli oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gerçekçi çevrim içi oyun yapısı ile aksiyon dolu bir FPS deneyimi yaşatacak olan Escape from Tarkov, bugünden itibaren ön siparişe açıldı.

MK - Geçtiğimiz aylar içerisinde gün yüzüne çıkan ve insanların bir hayli dikkatini çeken yapıtın ön siparişe açılması ile birlikte, oyun için gerekli olan minimum ve önerilen sistem gereksinimleri de yayınlandı. Ayrıca oyun, ön siparişe de açıldı.

12.jpg

Standart Edition: 34,99 Euro

• Oyunun bir adet kopyası
  • Kapalı Beta erişimi
  • Oyuna başlangıç sırasında bonus ekipmanlar
Left Behind Edition: 57,99 Euro

• Kapalı Beta erişimi
  • Alfa test imkanı
  • Ek ekipman ve kaynakları saklamak için geniş bir çanta (10 x 30)
Prepare for Escape Edition: 79,99 Euro

• Kapalı Beta erişimi
  • Alfa test imkanı
  • Ek ekipman ve kaynakları saklamak için geniş bir çanta (10 x 40)
  • Güvenli konteyner imkanı
  • Başlangıçta daha fazla oyun içi para
  • Tüccar listesinde daha iyi bir sıra
Edge of Darkness Limited Edition: 109,99 Euro

• Kapalı Beta erişimi
  • Alfa test imkanı
  • Ek ekipman ve kaynakları saklamak için geniş bir çanta (10 x 60)
  • Daha güvenli konteyner imkanı
  • Daha geniş sırt çantası
  • Başlangıçta daha fazla oyun içi para
  • Taktiksel savaş baltası
  • Tüccar listesinde daha iyi bir sıra
  • Oyun içi sınırsız takma isim (ID)
  • Tüm ek paketlere sahip olma avantajı (Season Pass)

6.jpg

Minimum Sistem Gereksinimleri

• İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 Bit)
  • İşlemci: Dual-core processor 2.4 GHz (Intel Core 2 Duo, i3) ya da 2.6 GHz (AMD Athlon, Phenom II)
  • Hafıza: 6 GB
  • Ekran Kartı: DirectX 9 destekli 1 GB hafızalı ekran kartı
  • Hard Disk: 8 GB kullanılabilir alan
Önerilen Sistem Gereksinimleri

• İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 Bit)
  • İşlemci: Quad-core processor 3.2 GHz (Intel i5, i7) ya da3.6 GHz (AMD FX, Athlon)
  • Hafıza: 8 GB
  • Ekran Kartı: : DirectX 11 destekli 2 GB hafızalı ekran kartı ya da daha iyisi
  • Hard Disk: 8 GB kullanılabilir alan
Escape from Tarkov'u hala keşfetmemiş iseniz, aşağıdaki video ile oyuna göz atabilirsiniz.

[YOUTUBE]IPlnHe9l34E[/YOUTUBE]​

güzel birşeye benziyor ya severim bu tarz oyunları ama pahalı gibi geldi

Rus oyun yapımcısı Battlestate Games'in üzerinde çalıştığı PC'ye özel MMO projesi Escape from Tarkov, geçtiğimiz ay yayınlanan ilk oynanış videosuyla beraber gündeme gelmiş ve oyuncuların takip edilesi oyunlar listesine girmişti. İlk videoyla beraber her ne kadar bazı oyuncular "Yok canım yalandır bu." düşüncesine kapılsa da, Rus yapımcılar gerçekten bomba bir projeyle karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Escape from Tarkov'un yayınlanan ikinci oynanış videosunda çatışma üzerine değil, lootlama ve keşif üzerine kurulu bir sunum görüyoruz. Oyunun videosuna baktığımızda karşımıza çıkan ölü bir düşmanın bedenini araştırırken mevcut tarzdaki oyunlarda olduğu gibi direkt sıralı bir liste görmüyoruz. Aksine, karşıdaki vücudun bölümlerini teker teker araştırmamız gerekiyor. Bu durum her ne kadar oyuna gerçeklik katacak olsa da, oynanış konusunda zamanlamayla ilgili önemli etkiler de sunacağa benziyor. Bunun haricinde videonun ilerleyen kısımlarında bir binayı keşfetme üzerine kurulu bir surum görünüyor.

Oyunun yeni videosundan sahneler her ne kadar Pre-Alpha sürümüne ait olsa da oynanışta akıcılık, animasyonlar ve görsellik son derece normal görünüyor. Malumunuz, DayZ sonrası bu gibi videolara heyecanlanmadan önce 40 kez düşünür olmuştuk. Videonun tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

[YOUTUBE]watch?v=MmklF4az0pE[/YOUTUBE]

BSC

Bu ekibin desteklediği web tabanlı contract wars oyununu oynuyorum canım sıkıldıkça web tabanlı olmasına rağmen şahane grafikleri ve oynanışı var escape from tarkov da bir süredir sessiz sessiz geliyordu bomba birşey olacağı kesin ruslar gerçekten oyun grafikleri konusunda çok üst seviyedeler fakat oyun bana da aşırı pahalı geldi

Oyunun aşırı pahalı olması bir yandan dez avantajken diğer yandan avantaj olduğunu düşünüyorum cs go global offensive gibi 25 lira olupta trollenmesinin az da olsa önüne geçilebileceği kanaatindeyim ki fiyatıda verilen emeğe göre anormal bir durum görmüyorum. Reklamını çok yapıp kullanıcıları çok beklenti içine soktular hala daha kapalı alfa halinde devam ediyor 2017 de geliceği söyleniyordu ama 2018'i bulacak gibi gözüküyor offical tarihi bekliyoruz.

Geri