Esas Yağmalama Burada

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Esas yağmalama burada. Yapılan binaların analizlerini içeren, sadece klasörlerin ve verilerin yer aldığı(yani delillerin yer aldığı) tek katlı bir devlet dairesi o kadar enkazın içerisinde yıkım kararı alınıp yıkılmak isteniyor. 3-5 Afgan Suriyeli perde ediliyor.

Müteahhitlerle pazarlık yapılıp deprem borsasına kadar gidecek bu iş anlaşılan. Şu kadar para verirsen dosyanı temizleriz, adını çıkarırız gibi….

tüm binaların analiz raporlarının olduğu ve depremde yıkılmayan tek katlı binaya yıkım emri çıkartıp yıkıyorlar öncesinde belki de tüm belgeleri yok ediyorlar. muhalefet partilerinin yetkilileri de belki de bizim gibi olanı haberlerde öğreniyor. gerçekten bitik ülke, tam bir akıl tutulması. ses çıkarılması, müdahale edilmesi gereken şeyler gündem bile edilemiyor. şuan sosyal medyada yalan haber ve dezenformasyonlarla uğraşıyoruz.

Şöyle bir anda bu türden bir eylemi düşünmek ve aksiyona dönüştürmek için art niyetli olmak gerek. Kim bilir hangi yerel mafyatik tipi koruyup kollamak için atıldı şu türden bir adım. O kadar yıkılma riski olan bina içerisinde şu binayı alelacele yıkmak gerçekten düşmanlıktan başka bir şey değil. Muhalefet bir boka yaramak istiyorsa gider gerekli ekipmanı ve aracı sağlar ve şu binanın enkazı altında kalan evrakları derleyip toplar ve o enkazın altında pisliği kalanları tek tek afişe eder.

dijital ortamdan da silerler onu, kaldı ki olup olmadığı da muamma.

2-3 kişiyi milleti sakinleştirmek için tutuklar, kalan bilgileri bir şekilde imha ederler diye tahmin ediyorum. hangi felaketin sorumlusu gerçekten yargılandı ki bunlar yargılansın.

2-3 kişiyi milleti sakinleştirmek için tutuklar, kalan bilgileri bir şekilde imha ederler diye tahmin ediyorum. hangi felaketin sorumlusu gerçekten yargılandı ki bunlar yargılansın.
Bence bu işten çok büyük para dönecek. Kelin en sevdiği işler özellikle.

Hdp PKK CHP bir olmuş ortalığı karıştırmaya çalışıyor depremin ilk gününden beri bunların arkasından gidenler var

Geri