ÜSözlük Eru Iluvatar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
@Eru Iluvatar ilk forum kurulduğunda oldukça aktif üyeler arasındaydı hatta @Chen ( Çiğdem ) ile sürekli neşeli sohbetlerini görüyordum, radyo yanına katılmıştı galiba ancak emin de değilim.

Sonuç olarak yeniden aramızda görmekten memnun olduğumu belirtmek isterim.

Son düzenleme:
Ara ara sohbet ettiğim, saygılı, seviyeli, beyefendi biri. Pek bir aykırılığını görmedim. Sululuğuna da şahit olmadığım nazik biri. Yer yer neşeli ve eğlenceli. İyi birine benziyor. Ben de yeni gördüm eski üye olmasına rağmen. Değişik bir renk.

O zaman fark etmemişim ben, gerçi bu forumun kuruluşuysa, 2019 olmalı; 2019, 2020 ve 2021’in başı çok kötü senelerdi benim için, normal:d
Okuduğum bir üye, bilhassa girip bakıyorum. İyi de bir enerjisi var. Bence de buralarda olması güzel.

@Larien Nick değişimi olduğu için çoğu kişi hatırlamayabilir ancak eski nick "Rigel" olarak muhtemelen gözüne çarpan olmuştur.

eru'ya da bir hoş geldin diyelim o zaman...
razor ile uyumları bir harika, kendileri de benzerliklerinin farkında:d
o da bazen anlarını, tavırlarını buraya çok iyi yansıtıyor. keskin yanlarını da...
bazen çok ters yorumlarına da denk geliyorum gelmiyor değilim ama kötülük barındırmayan biri gibi. öylece kendi halinde, sevdiği de belli sevmediği de. açık da sözlü.
kadın düşmanı mısın? böjbj şaka şaka.
iyi olasın.

Hakkında hiçbir fikrim yok, eski nick de yabancı geldi ama ben de enerjisinin iyi olduğunu düşünüyorum. Okuyorum yazdıklarını

Yeni yeni tanıdığım nazik ve beyefendi bir üye
Burada olması güzel yorumlarını severek takip ediyorumm

Hasan

Kendilerini bir ablamız vasıtasıyla tanıyıp yıllar sonra tekrar burada görünce sevinmiştim. Şuan başka bir platformda yöneticilik yapsada arada yazar çizer sağolsun.
Kaliteli kişiliğe sahipdir. Espiri anlayışı farklıdır. Ama nedense onuda küstürdüler foruma .
Var olasın Hasan

Geri