Ertuğrul Özkök: Bugün en iyi sevişen kadınlar, 45-60 yaş arası “X” kuşağıdır

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gazeteci Ertuğrul Özkök, yazısında 45-60 yaş arası X kuşağı kadınlarının cinsellik konusunda en iyi dönemde olduklarını öne sürdü. Yazısında New York Times’ın makalesine referans veren Özkök, 45-60 yaş arası kadınların cinsel hayatlarının zirve yaptığına dikkat çekti.

Özkök, yazısında şu ifadelere yer verdi: “Bugün kadınlar en iyi ve yüksek performansla 45 ile 60 yaşları arasında sevişiyorlar.”

New York Times’ın haberine değinen Özkök, yazıda yer alan “2019 yılında, 49 yaşımdayken boşandım. O günden beri daha çok ve daha güzel sevişiyorum” ifadelerini aktararak, bu yaş grubundaki kadınların gençlere göre daha fazla cinsel ilişki yaşadığını belirtti.
“Sanki çok sevdiğim eski bir şarkıyı dinliyorum”

Yazıda, kadınların 40’lı yaşlarının sonlarına doğru cinsel hayatlarının daha tatmin edici hale geldiğine vurgu yapıldı. Mireille Silcoff adlı yazarın ifadesini aktaran Özkök, “Bir kadının 40’lı yaşlarının sonunda şahane seks yapması çok güzel bir şey. Sanki çok sevdiğiniz eski bir şarkıyı dinliyorsunuz ve sözlerini hatırlıyorsunuz” sözlerine yer verdi.

Özkök, X kuşağının cinselliğe yaklaşımının genç kuşaklardan farklılaştığını ifade ederek, şunları yazdı: “Bugün 50’lerindeki kadınlar çocuklarından daha çok sevişiyor. 40’lı yaşların sonu ve 50’lerindeki insanların sevişme sıklığı, 18-24 yaş grubuna göre daha fazla.”
Nicole Kidman ve Monica Belluci Örnekleri

Özkök, yazısında Nicole Kidman, Jennifer Aniston ve Monica Belluci gibi isimlerin özel hayatlarına değinerek, orta yaşlı kadınların genç erkeklerle olan ilişkilerinin artık sıradanlaştığını ifade etti. “Nicole Kidman 57 yaşında ve kendinden 10 yaş küçük bir erkekle evli” diyen Özkök, Monica Belluci’nin 60 yaşında Tim Burton ile aşk yaşadığını hatırlattı.

Özkök, yazısını şu ifadelerle tamamladı: “X kuşağı insanlık tarihinin son seksi neslidir. Daha 50’sine geldiğinde ‘30’dan yukarı çıkmam arkadaş’ diyen X kuşağı erkeği ise insanlık tarihinin son aptal erkek neslidir.”

Hhahhahaha :)
Çok iyi ya.

Olm bak bu çok önemli bir protesto.
Falcı faldan, oyuncu oynadığı rolden içeri alındı. Adam da al sana köşe yazısı demiş. En güzeli, kimse Nicole hala taş gibi dediğin için içeri almaz

Geri