Ersun Yanal Kasedi Çıktı

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
fft104mm2812596.jpg

"Bak benden istediğiniz bir şey varsa... Ben her şeyi bir tarafa bıraktım zaten. Ben bu akşam da gitmeye hazırım. Benim için problem değil... (bu kısımlarda ses anlaşılmıyor)... Benim için hiç önemli değil. Ben buraya Fenerbahçe'yle gelmedim, Fenerbahçe'yle de gitmek istemiyorum. Benim hiç umurumda değil. Çok da s...de de değil afedersiniz. Ne zaman istiyorsanız o zaman gidin... Ne zaman istiyorsanız o zaman gidin antrenmana. S...muşum antrenmanına ya... Hiç umurumda değil yani anladınız mı?"

işte ses kaydı https://soundcloud.com/gerceklerortayacikar/ersun-yanal-gercegi

Fenerbahçe'yle adam yerine konuldun. Bir insan kazandığı parayı hak etmeli. Ekmek bulduğu camia ardından işler çevirmemelidir.

kesin paralel volkan&aziz'in işidir. hocayı itibarsızlaştırmak için yapılan bir hamle. yanlış bir şey dememiş, yanal haklı. fenerbahçe'de böyle olaylar normal, bakkal dükkanı gibi yönetiliyor. soyunma odasının konuşmalarını kaydedip yaymak namertliktir.

Fenerbahçe'yle adam yerine konuldun. Bir insan kazandığı parayı hak etmeli. Ekmek bulduğu camia ardından işler çevirmemelidir.

ersun yanal geçmişi tonla başarıyla dolu bir hocadır, onu fenerbahçe var etmedi. o fenerbahçeyi şampiyon yaptı. arkasından binbir türlü çirkin iş çevrildi, 2 senelik mukavelesinin parasını elinin tersiyle itip onurlu bir şekilde istifa etti.

Aziz içerdeyken takımda kalan futbolcularla kanki olursan kısaca takımdakilerin demirbaşlarıyla kanki olursan yerin sağlamlaşır.

Arkadaş bir Tayyip bir de Aziz. Bu ikisi aynı dernekten. Neyin olmasını istiyorlarsa öyle oluyor.

Bu konuşma çok güzel, çok etik. Aziz Yıldırım'ın sonuna kadar arkasındayım şu tablodan sonra. Twitter'a "Mutluluk Fenerbahçe'de olmaktır." yazmayla olmuyormuş. Aziz suçlu diyelim ki bu konuşmaların tek haklı, geçerli yanı yok.

Bi teknik direktörle de kokma be adam :honk:

2006da defolup gittiğinde taraftarız biz çekeriz cefa Aziz başkan bizi bırakma diyenler sizin de beyninize eski sevgilinin tuvalet terliği ile vurayım.

Bir kesim sesin gerçek olmadığını söylüyor.Ama önemli olan bu konuşma değil ki seni şampiyon yapmış seni zor zamanlarında kurtarmış bir hocaya yaptığın çirkin muamele önemli olan,asıl tartışılması gereken bu olmalı bence.Ne olursa olsun bu hoca bu denli itibarsızlaştırılmayı ve bu şekilde takımdan ayrılmayı hak etmedi.

lethe soyunma odalarında neler konuşulduğu hakkında fikrin olmadığı için bu masum konuşmanın anormal gelmesi normal. bir bayan olarak bir gün soyunma odasında bulun bi ara.

bu fenerli futbolcular şimdi aziz başkanlarına gidip başkanım ersun antremanlarda ağzımıza s..yor, çok zorlanıyoruz demiştir. bu da gaza gelmiştir, yollayacağı gelmiş.

adamı dinledin, teknede kadınla görüntüledin ? bunu bi cemaat yapar sanıyorduk ulan aziz :d

Bir kesim sesin gerçek olmadığını söylüyor.Ama önemli olan bu konuşma değil ki seni şampiyon yapmış seni zor zamanlarında kurtarmış bir hocaya yaptığın çirkin muamele önemli olan,asıl tartışılması gereken bu olmalı bence.Ne olursa olsun bu hoca bu denli itibarsızlaştırılmayı ve bu şekilde takımdan ayrılmayı hak etmedi.

Hangisi o şekilde ayrılmayı hak etti ? Appiah, Carlos, Tuncay, Zico, Alex, Aykut kocaman ?

Aragones ve guiza gibi adamlar lazım bize, saç baş yolcaz sabretcez falan. Ama dkda alabiliyormuş gönderme kararını. Ve hala A.Y sempatizanları olduğuna tüm bunları görmeyenler olduğuna inanamıyorum.

Hangisi o şekilde ayrılmayı hak etti ? Appiah, Carlos, Tuncay, Zico, Alex, Aykut kocaman ?

Aragones ve guiza gibi adamlar lazım bize, saç baş yolcaz sabretcez falan. Ama dkda alabiliyormuş gönderme kararını. Ve hala A.Y sempatizanları olduğuna tüm bunları görmeyenler olduğuna inanamıyorum.

Aziz Yıldırım kadar karakteri bozuk adam varmı ki o camiada he bir de volkanı sayabiliriz o da azizin çocuğu nasılsa ama bu son Ersun hoca olayından sonra fenerde işler hiç iyi gitmeyecek canım.

Azizcim yine ayaklar altına almış kulübünü. ;d

Bunlar gayet normal konuşmalar, bunu sızdırmak haysiyetsizlik. Kesin Emre yapmıştır. ;D

Bir hoca gider, başka bir hoca gelir dert etmeyin. Bir oyuncu gider ve başka oyuncu da gelir tabi ki. Son şampiyon kim? Fenerbahçeeeeeeeeeee. Eğilin... :D

Geri