Ersin. Kimdir?

Konu sahibi son olarak 2871 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar ismim Emre Ersin fakat Ersin ismini kullanmayı daha çok seviyorum
19.02.1993 doğumluyum İstanbul’da ikamet ediyorum ailem 3 kişiden oluşuyor ben annem ve kız kardeşim var Allah eksikliklerini göstermesin.
Memleketim Kastamonu/Cide karadenizliyimdir he ona göre :D
Halı parke pvc perde ve duvar kağıdı sektöründe hizmet veriyoruz
Forumları severim gezmeyide severim illa ki ismimi biryerlerde duymuşsunuzdur lafı fazla uzatmayı sevmem kendimide satır satır anlatamam
Başak kardeşim çağırdı bende geldim :)

Hoş geldiniz tekrardan.

Tamam artık yeni değilsin hoş geldin :p

Ersin, babasını kaybedeli bir hafta olmuş, nedense acısını yaşamak yerine forumlarda gezen , ergenin birisi. Git acını yaşa. Kocaman adamsın. . Nedir bu sanal..aşkı . Allah kimseye senin gibi evlat versin..

Ha bide şunu yapar . Bir yerde görev alır görev aldığı yere adam davet eder. .

Ersin, babasını kaybedeli bir hafta olmuş, nedense acısını yaşamak yerine forumlarda gezen , ergenin birisi. Git acını yaşa. Kocaman adamsın. . Nedir bu sanal..aşkı . Allah kimseye senin gibi evlat versin..

Deniz bence kırıcı oluyorsun da neyse.
Büyüklük bende kalsın.

Herkesin acısını yaşama ve bununla başa çıkmaya çalışma durumu farklıdır.. Psikolojide bunun tanımları da vardır, lakin çok detaya girmeyeceğim..
Kimin ne yaşadığını kimse bilmek zorunda değil.. Kimseye yansıtma zorunluluğu da yoktur.. Sana ne, bana ne, kime ne.. Yargılamak burada hiç kimsenin haddine değil.. Ne çeşit nefretsel bir ilişkiniz var bilemem ama bu mesajlar fazla kırıcı ve amacının aşar durumda.. Daha yeni gelen bir insanı nefes almadan kötülemekteki amaç ne olabilir.. Sevmiyorsan yok sayar görmezden gelirsin olur biter.. Forum kimsenin malı değil, her gelen de hoşgelmiştir.. Biraz sakin, bu ne yahu..

Hoşgeldin Ersin. Kafana göre nasıl istiyorsan takıl.. Başın sağolsun ayrıca..

Herkesin acısını yaşama ve bununla başa çıkmaya çalışma durumu farklıdır.. Psikolojide bunun tanımları da vardır, lakin çok detaya girmeyeceğim..
Kimin ne yaşadığını kimse bilmek zorunda değil.. Kimseye yansıtma zorunluluğu da yoktur.. Sana ne, bana ne, kime ne.. Yargılamak burada hiç kimsenin haddine değil.. Ne çeşit nefretsel bir ilişkiniz var bilemem ama bu mesajlar fazla kırıcı ve amacının aşar durumda.. Daha yeni gelen bir insanı nefes almadan kötülemekteki amaç ne olabilir.. Sevmiyorsan yok sayar görmezden gelirsin olur biter.. Forum kimsenin malı değil, her gelen de hoşgelmiştir.. Biraz sakin, bu ne yahu..

Hoşgeldin Ersin. Kafana göre nasıl istiyorsan takıl.. Başın sağolsun ayrıca..

Teşekkürler Allah razı olsun.

Deniz bak bilmediğin şeyler var bence fazla kurcalama kardeşim görmezden gel beni hadi canım

Bu neyin kini ?
Babası vefat etmiş insanın forumda olması dert oluyor da babası vefat etmiş insana nefret kusmak, görev aldığı yerlerin mevzusunu yapmak çok mu normal allasen? Bi' baş sağlığı dileseydin keşke Deniz..
Ersin yaranı kaşımak istemezdim özür dilerim ama tutamadım kendimi.
Deniz sakin biridir normalde, neden böyle davranıyor bilmiyorum ama geçmişi açmanın ne yeri, ne zamanı.
Kimin acısını nasıl yaşadığı da kimseyi ilgilendirmez, kafa dağıtıyor belki. Dibinde yaşamıyoruz sonuçta..

Bu neyin kini ?
Babası vefat etmiş insanın forumda olması dert oluyor da babası vefat etmiş insana nefret kusmak, görev aldığı yerlerin mevzusunu yapmak çok mu normal allasen? Bi' baş sağlığı dileseydin keşke Deniz..
Ersin yaranı kaşımak istemezdim özür dilerim ama tutamadım kendimi.
Deniz sakin biridir normalde, neden böyle davranıyor bilmiyorum ama geçmişi açmanın ne yeri, ne zamanı.
Kimin acısını nasıl yaşadığı da kimseyi ilgilendirmez, kafa dağıtıyor belki. Dibinde yaşamıyoruz sonuçta..

Ben artık pek fazla takmıyorum onu böyle günlerde görüyorum ya hatta daha mutlu oluyorum kötü günde yanımda olmayanın iyi günümde zaten işi yok..

Hoş geldin Ersin, mutlu anlar eksik olmasın her gününden

Seni başka forumdan tanıyorum çok iyi tanımasamda kaderimizde ortak yönlerimiz çok fazla. ALLAH herkese senin gibi bir evlat kardeş dost arkadaş nasip etsin. Rabbim sabır versin inş. güzel olan her ne varsa gönlünce olsun. sen iyi bir dostsun. Benim ismimde Emir.Memnun oldum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri