Ersan Şen, "İYİ Parti teklif ederse aday olurum dedi; Akşener görüşmeye davet etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Hukuk profesörü Ersan Şen, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul etmeyen İYİ Parti’nin kendisine teklif etmesi durumunda cumhurbaşkanı adayı olabileceğini açıkladı. Akşener, Ersan Şen'e görüşme teklif etti. Konunun kamuoyunda tartışma yaratması üzerine İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, görüşmenin ‘istişare amacıyla’ yapılacağını ifade etti.​

79EF8ACC-B79E-4BCD-BA0B-73FC2DC93C92.jpeg

HABER MERKEZİ

Millet İttifakı’nda 5 liderin uzlaşısına rağmen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığını kabul etmeyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, Prof. Dr. Ersan Şen’den çağrı geldi.

Habertürk TV'deki 'Olaylar ve Görüşler' programının canlı yayınında konuşan hukuk profesörü Ersan Şen, İYİ Parti’den talep gelmesi durumunda aday olabileceğini, görevden kaçmayacağını söyledi.

Ersan Şen, “İYİ Parti teklif ederse aday olur musunuz?” sorusuna, “Canımız feda, kanımız feda. Tereddütsüz… Karşılık varsa, yüce millet istiyorsa, karşılıksız bırakmayız. Millet çoban ateşini yakarsa uzak durmayız” yanıtını verdi.

AKŞENER, REKLAM ARASINDA ARADI

Program devam ederken, Ersan Şen, İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından reklam arasında arandığını söyledi.

Ersan Şen, “Akşener, ‘Bunda ciddi misiniz’ dedi, ‘Ciddiyim’ dedim, görüşmek istedi. Muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ: İSTİŞARE AMACIYLA GÖRÜŞÜLECEK

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, bu gelişmeler üzerine sosyal medyadan Akşener’in Şen’e yönelik davetiyle ilgili açıklama yaptı.

Zorlu, görüşmenin ‘istişare amacıyla’ yapılacağını ifade etti.

BirGün

Eğitmen Hakkı'nın torunu, Polis Ziya'nın evladıyım. Devletin, milletin imkanlarıyla okudum. Ağzımda altın kaşıkla doğmadım, bayrak da hiçbir zaman inmedi.
“…bayrak da hiçbir zaman inmedi.” eklemesini görünce partiküllerime ayrıldım…..

Hahhahah..Panayır la panayır.

Ya ne guzel harika asiri iyi bi ceza hukukcususun. Ne isin var boyle abidik gubudik aciklamalarla islerle.

Ülke sirke döndü resmen. Seçim vaatlerine başlamış bile deniyor. Yılmaz Vural’ı bekliyordum ben oysa

Biri dalga geçmiştir. (Telefon şakası)

Türkiye Cumhuriyeti kimliğine sahip her vatandaş gerekli prosedürleri yerine getirdiği vakit aday olabilir, neden dalga geçildiğini anlamadım.
Adam söz konusu makamda başarılı olacağına inanıyor ve bunun için aday olurum diyor.
Kaldı ki bu adamın cv'si adayım diyen, desteklenen ve şu an milletvekilliği yapan kaç siyasi karakterde var? Vekiliniz olduğunu iddia eden ilkokul mezunu insanlar var lan mecliste.
Hangi akla hizmet t.şak geçiyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: W
Aday olabilecek kadar da yaygara koparmıştı. Altılı masa da zaten denetlenebilir bir aday aramıyor muydu?

Dogru mu acaba?
Dogruysa komik.
Dogru degilse daha da komik.

Dogru mu acaba?
Dogruysa komik.
Dogru degilse daha da komik.
Muhalif tayfada olan her şey komik değil mi?
Türk milleti ile dalga geçiyorlar. Elle tutulur, tutarlı zerre kadar ne fikir var, ne icraat var ne saygı var ne de gerçekleri var.
Her şeyleri bi tuhaf. Oynak yani
O %50 dedikleri muhalif seçmene de acıyorum. Onların da akıl sağlığı bozuldu .p

Muhalif tayfada olan her şey komik değil mi?
Türk milleti ile dalga geçiyorlar. Elle tutulur, tutarlı zerre kadar ne fikir var, ne icraat var ne saygı var ne de gerçekleri var.
Her şeyleri bi tuhaf. Oynak yani
O %50 dedikleri muhalif seçmene de acıyorum. Onların da akıl sağlığı bozuldu .p
Valla ben artik Pomakciyim.Dur düzenlim..Küreselciler felan..adam hakli sadece o mantikta ilerlersek anlasiliyor bazi absurdlukler.dd

Bu adam muhalif değil ki, muhalif kılığına girmiş bir şaklaban. Ekranlarda Atatürk'ün ekmeğini yiyor, Cem Küçük denilen zavallı ile olan tartışmaları olmasa kim tanıyordu bu MHP eskisini.
Ülke iyicene sirke döndü, her kafadan bir ses çıkıyor. Herkes kendi işini yapsın kardeşim, tabii ki Cumhurbaşkanı olabilecek şartları karşılayan biriyse aday olabilir herkes gibi, ama olmamalı.

Baska ulkede fikra diye anlatirsin. Yok yani gercekligine inanmazlar, sanmam.

Geri