wiki ve imdb'den bakındım ama sanat yönetmenine rastlayamadım, sanırım görüntü yönetmeni her şeyi sırtlanmış ve müthiş bir iş çıkarmış.
Series Cinematography by
bu yapımı, cem yılmaz'a fevkaladelik atfetmeden, yüksek bir beklendi içine girmeden; kendi özelinde butik bir bakış açısıyla yaklaşmak ve değerlendirmek gerek.
öncelikle bütçesi yeterince büyük diye tahmin ediyorum, akabinde cast, ışık, kostümler, ambians ve oyunculuk beklentimin pek üstünde idi. text pek kuvvetli olmasa da "yaptım oldu, sattım gitti" mantığıyla çekilmemiş. gördüğüm kadarıyla ki görmediğim güzel yapımlar mutlaka vardır, netflix'e türk yapımı olarak satılan en kıymetli işlerin başını çekiyor.
"yakamoz s-245 dizisini henüz izlemedim belki o çok daha başarılıdır, fırsat bulduğumda bakınacağım."
seyir keyfi orta karar, izleyiciyi kah tatmin ediyor kah etmiyor. günlük bir bölüm izleyip kafa dağıtılabilir "çıtır çerez" bir keyfi var.
biraz da cesur bir iş, dik durun işte hsdjfaskl
"bartu ben" blu tv için güzel bir yapım idi, kimileri bu şovu aldı kimileri ise almadı ama kaliteli işti.
bazı yapımları "oha kesin çok komiktir, çok falandır, çok filandır" yargısı ile izlemeyip, zihnimizi doğal akışa karşı serbest bırakarak izlemek gerek.
zafer algöz'ün attığı tweet gündem olup eleştirilmiş fakat "gibi"ye prodüksiyon olarak bin basar.