ERP? Yazılım şirketi bilen?

Konu sahibi son olarak 3775 gün önce görüldü
Merhaba. Yazılım işinden pek anlamıyorum, kimseden de yardım alamadım bugüne dek. ERP diye bir şey varmış yeni duydum. Firmalara her yönden verim katıyormuş. Yazılım şirketlerinden bu hizmet alınıyormuş. Biri bana bunun ne olduğunu anlatabilirse çok sevineceğim. Bir de şirket önerisinde bulunursanız şimdiden çok sağ olun.

ERP, "Enterprise Resource Planning" kelimelerinin kısaltmasıdır. Türkçeye genel olarak Kurumsal Kaynak Planlama olarak çevrilmektedir. ERP yazılımları, bir işletmenin, satıştan muhasebeye, üretimden insan kaynaklarına, envanterden CRM'e, aklımıza gelen tüm fonksiyonlarını kapsayan entegre bilgi sistemleridir.

Bir de şu yazıyı okursan faydası olabilir sana.

:hi:

ERP: Enterprise Resource Planning. Yani kurumsal kaynak planlaması, bir işletmenin tüm veri ve işlemlerini biraraya getirmeye veya bir araya getirilmesine yardımcı olmaya çalışan ve genelde kullanımı kolay olan sistemlerdir. Kısacası siz bir yazılım şirketiyle anlaşıp onların yazılımını kullanmaya başlıyorsunuz, işletmenizin her bir departmanı arasında en kusursuz uyumu yakalayarak verimi optimuma çıkarmanıza yardımcı oluyorlar. Biz 4 yıldır Login Yazılım ile çalışıyoruz ve her yönden çok başarılılar. Bu konuda bir şey bilmemenizi, sizin avantajınıza çevirecek kadar iyi niyetliler aynı zamanda. Biz de en başında hiçbir şey bilmiyorduk. Login'den arkadaşlar çok ilgili davrandılar, hem ERP'nin ne olduğunu iyice özümsettiler hem de yazılım kalitelerini hissettirdiler. Gayet iyiler.

Geri