-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bundan sonrası için bir yol bulunmak zorunda değil mi? Ne yapalım yani, kader deyip bahtımıza mı küselim?Nerede hata yapmış muhalefet? @Lefty
Sanırsın normal bir siyasi düzen var.
Hayatımın hiçbir döneminde yolum kesişemez kaldı ki ben sol görüşlü bir aileden geliyorum ve yakın çevrem sol ağırlıklıdır.@Lefty i reisci sanıyordum
Hatası %30 oya fırsat vermesi ve nerede yanlış yaptığını bulamaması yoksa görüş olarak hatalı değil.Muhalefet hatalı madem niye destekliyorsun hala
Ülkede sağcı çok, solcular azınlıkHatası %30 oya fırsat vermesi ve nerede yanlış yaptığını bulamaması yoksa görüş olarak hatalı değil.
60 yıl siz götürdünüz 50 yılda biz götürürsek Osmanliyi buluruz ne varÇare belli Babacan, Sol iktidar olursa 50 yıl geriye gider bu ülke
Sen de destekliyorsun ama muhalefeti.Muhalefet hatalı madem niye destekliyorsun hala
Al işte zihniyet bu benim desteklediğim seçilsin gerisi önemli değil takım tutar gibi parti tutuyorsunuz60 yıl siz götürdünüz 50 yılda biz götürürsek Osmanliyi buluruz ne var
2 dakikada kapatmakla hata etmişsin hoca. Çünkü adamın söyledikleriyle senin yazdıklarının alakası yok. İşte muhalefet burada hata yapıyor, anlamadan dinlemeden anında ahkam kesebiliyor ve her şeyin en iyisini bildiği sanrısı yaşıyor.İki dakikada kapattım. Adamı zaten anlatmaya gerek yok. Ama siyasetçi siyasetçiyi eleştirebilir. Bu suç olmamalı diyor.
Ben size su içebilirsiniz bu suç değil desem? Eee? Suç mu olacaktı yaprağım demez misiniz.
Hala algı.
Seçilmiş CB, başkan, partili CB ve atanmış CB kavramları çorba ediliyor.
Dalga geçiliyor.
Kendisine oy vermeyene zillet derken terörist derken sorun yok. Millet aç diyince piyuuu sen reise hakaret ettin.
Utanmadan da diyorsunuz ki muhalefet nerede hata yapıyor.
Ruh hastası mısınız kamera şakası mi yapıyorsunuz