Erol Mütercimler - AKP'nin oyları neden %30'un altına düşmüyor?

Konu sahibi son olarak 1025 gün önce görüldü
Forumdaki yorumları okurken aynı zamanda videoyu da açtım ve böyle aklı başında insanları daha fazla konuşturmaları gerekiyor ve elbette muhalefet de nerede hata yaptığına odaklanmalıdır.

• Beğen
Tepkiler: 0
Nerede hata yapmış muhalefet? @Lefty
Sanırsın normal bir siyasi düzen var.

Nerede hata yapmış muhalefet? @Lefty
Sanırsın normal bir siyasi düzen var.
Bundan sonrası için bir yol bulunmak zorunda değil mi? Ne yapalım yani, kader deyip bahtımıza mı küselim?
Muhalefetin her biri ayrı telden çalıyor, birleşme sağlanmalı.

İki dakikada kapattım. Adamı zaten anlatmaya gerek yok. Ama siyasetçi siyasetçiyi eleştirebilir. Bu suç olmamalı diyor.

Ben size su içebilirsiniz bu suç değil desem? Eee? Suç mu olacaktı yaprağım demez misiniz.

Hala algı.

Seçilmiş CB, başkan, partili CB ve atanmış CB kavramları çorba ediliyor.

Dalga geçiliyor.

Kendisine oy vermeyene zillet derken terörist derken sorun yok. Millet aç diyince piyuuu sen reise hakaret ettin.

Utanmadan da diyorsunuz ki muhalefet nerede hata yapıyor.

Ruh hastası mısınız kamera şakası mi yapıyorsunuz

@climax muhalefetin hiç mi hatası yok? Bu kadar da tozpembe bakılmaz, pes yani...

Son düzenleme:
yaşamayı sadece karın tokluğu olarak görüyor akp’ye oy verenler. Sürekli şükür psikolojisi. Ne yediklerinin önemi yok karınları doyduğunda hamdolsun. İnsan gibi yaşamak gereksiz olarak düşünülüyor, insan olmanın gerektirdiği şeylerin parasızlıktan uzağında yaşayıp sabretmek zorundaymış bu yaşanılan kriz Allah’ın sınavıymış gibi yansıdığı için buna inanıyor gariban Akp kesim. Bir de millet fakirleştikçe ülke fakirleştikçe bunlar rant elde eden zenginleşen bir AKP kesimi var AKP hükümeti ile birlikte parayı gören ve bu yüzden de düzenlerinin değişmesi bozulmasından rahatsızlık duyan. Ülke kelepire çıktı artık Ekonomik buhranı fırsat olarak gören yabancı ülkelerden yatırımcılar geliyor. Tarım bitti sanayi üretim yapamaz halde. Bir günde dolar 4 TL düştü bu durum o kadar çok insana zarar verdi ki tabii ki birilerinin cebine girdi halkın değil ama bu kesim olduğu sürece de akp’nin oyları zaten asla düşmez.

Muhalif vekillerin tartışma programlarına troll dediğimiz gazetecilerle akpye yakın bazı dernek yöneticileri , sendika yöneticileri ve avukatlarla ayni programa çıkmaması gerekiyor.Çunku belli bir saatten sonra bu kişiler provokatif hareketlerle vekilleri kışkırtıp 4 saat konuşulan asıl konuyu karşısındakine terör suçlaması yaparak 10 dkda alt ediyor.Almanya'da ekmek 30tl diyen adamla neyi konuşacaksın.

@Noah o bahsettiğin kesimi halk fakirleşerek besliyor ve muhalefetin de bu gerçeği bir şekilde idrak ettirmesi gerekli.

Çare belli Babacan, Sol iktidar olursa 50 yıl geriye gider bu ülke

İki dakikada kapattım. Adamı zaten anlatmaya gerek yok. Ama siyasetçi siyasetçiyi eleştirebilir. Bu suç olmamalı diyor.

Ben size su içebilirsiniz bu suç değil desem? Eee? Suç mu olacaktı yaprağım demez misiniz.

Hala algı.

Seçilmiş CB, başkan, partili CB ve atanmış CB kavramları çorba ediliyor.

Dalga geçiliyor.

Kendisine oy vermeyene zillet derken terörist derken sorun yok. Millet aç diyince piyuuu sen reise hakaret ettin.

Utanmadan da diyorsunuz ki muhalefet nerede hata yapıyor.

Ruh hastası mısınız kamera şakası mi yapıyorsunuz
2 dakikada kapatmakla hata etmişsin hoca. Çünkü adamın söyledikleriyle senin yazdıklarının alakası yok. İşte muhalefet burada hata yapıyor, anlamadan dinlemeden anında ahkam kesebiliyor ve her şeyin en iyisini bildiği sanrısı yaşıyor.

Erol Mütercimler'in söylediklerini üç aşağı beş yukarı birçok defa söyledim burada.
Eğer Akp'nin oylarına talip oluyorsan, oyuna talip olduğun canlıyı yakından tanıman gerek. Muhalefet yıllarca makarna, kömür edebiyatı yaparak oyuna talip olduğu insanı tanımak istemedi ve yıllar süren bir hüsran yaşadı. Hala geç değil, zor olabilir ama imkansız da değil.

Geri