Eroin 'mi Aileniz mi ?

Konu sahibi son olarak 1726 gün önce görüldü

Bugün arkadaşlarla buluştuk sohbet anında haberin varmı dediler arkadaşımız eşine boşanma davası açmış,neden dedim mutlu görünüyorlardı 1 tane 1 yaşında oğullarıda var,Eşi Eroin kullanıyormuş sürekli, tedavi ol demiş ama eşi hayır tedavi olmuyacam demiş.

Arkadaşımızda bu yüzden Boşanma davası açmış. :(

Eroin Eşden Cocukdan nsl önemli olabiliyor sizlere soruyorum, nsl bir bağımlılık ki tedaviye hayır dior....

Suç arkadaşında iyi günde kötü günde diye söz veriyorlar sonuçta

Suç arkadaşında iyi günde kötü günde diye söz veriyorlar sonuçta

Ne alaka adam tedaviyi kabul etmiyor,bayağıdır mucadele ediyormuş adam olmam tedavi olmam diyince arkadaşım ne yapsın artık.

eroin kullanan biriyle niye evleniyor zengin mi adam

Yok yaa zengin değil adam arabası ve oturdukları ev var sadece ikiside çalışan maaşları iyi ama
evlendikten sonra öğrenmiş kullandığını.

Ne alaka adam tedaviyi kabul etmiyor,bayağıdır mucadele ediyormuş adam olmam tedavi olmam diyince arkadaşım ne yapsın artık.

Yok yaa zengin değil adam arabası ve oturdukları ev var sadece ikiside çalışan maaşları iyi ama
evlendikten sonra öğrenmiş kullandığını.

Nereden kimlerden tedarik ediyor polise ihbar etsin

Allah bu batakliga dusurmesin.

Yasamadan bilinmez.

Tercih zor

tumblr_nj1rtuTiut1sysgeao1_500.gif

evli bir arkadasim aile dedi ama gecen almaya beraber gittik. asdfs. tedaviyle birakacak bakalim.

Çok üzücü ya madde bağımlılığı iyice arttı benimde çevremde var bir kaç tanıdığım tam olarak bağımlı olmasa da düzenli kullanan. Hayatı berbat ediyor uzak durulması gerek.

Son zamanlarda aşırı kullanma isteği var bende de ama bedava değil yoksa kullanırdim akdkks

Neyse konuya gelelim.
Bağımlısı olan birini kurtarmak zordur. Istiyorsa çaba gösterilir, istemiyirsa gösterilmez.

Olmuyorsa zorlamanın anlami yok, boşansınlar.
Boşanmak dünyanın sonu değil.

eroin bağımlısı birine tedavi olurmusun diye sorulmaz.

ambulansı arayıp durum anlatılmalı poliste haberdar edilmeli

deli deliliğini bağımlı bağımlılığını kabul etmez.

arkadaşın ambulansı arayıp bilgilendirsin
zorla götürürler birkaç hafta tedaviden sonra düzelir.
yazık yuvaları yıkılmasın
çocuğa yazık

Ne saçma bir soru. Aile hiçbir şey ile eş koşulamaz.

Eşi ne kadar uğraştı bilemiyorum , tüm çabalara rağmen ikna olmuyor ve kullanmaya devam ediyorsa ayrılmak en doğru karar bence de.Çocuk var sonuçta isarhoşluk hissi veren tüm maddeler aile yaşamını kötü etkiler. Allah yardımcıları olsun.

Demekki arkadaşların zengin fakir olsalar bonzai falan içerdi.Ben böyle şeylerin bağımlılığı oldunu zannetmiyorum.Bağımlılık diye bir şey yoktur iradesiz insan vardır.Ben kadının yerinde olsam adam tutar kocasını 3 gün aralıksız dövtürtürüm. Bak bida içiyomu

Geri