Ermenilerin Türk’e Vuruyoruz Şarkısı ve Sözleri

Konu sahibi son olarak 577 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
t%C3%BCrke-vuruyoruz.jpg

Ermenilerin Eurovision Şarkısı 2014, Tsovits Tsov Ermeni Şarkısı, Tsovits Tsov’da Çalan Türk Şarkısı

Uluslararası olarak ilk defa düzenlenen Ermenice şarkı yarışması olan Tsovits Tsov 23 kasım’da düzenlenecek bu yarışmada finale kalan şarkı Türklere karşı nefret içeren sözleri ile dikkat çekiyor.

İşte Şarkının Bazı Sözleri Sizlerle:

‘Kanunsuz Türk Ana Vatana sahip çıkmış’, ‘Kardeşim ve ben Türk’e vuruyoruz. Şafak vakti Türkler içeri sızarken. Biz vurunca Dünya sarsıldı
Şarkının Orjinal İsmi: Sevak Amroyan’ın ‘Axpers u es’ (Kardeşim ve ben)

Bunu müzik listesine değilde haber listesine koyman lazım, biraz küfür ederdik .

Hepimiz Ermeni değilmiyiz zaten, bırakın Türkler düşünsün.

Hepimiz Hrantiz olaaaan !

Ne cok bagirdilar zamaninda adiler...

Edit: Forumun adi degisti, forum yavasladi

Hepimiz Ermeniyiz sizin acınıza ortağız demekti.
Irkçılık yüzünden bi insan in öldürülmesi ne kesinlikle karşıyım ve bu hala Türkiye nin ayibidir.

Öte yandan; Eurovision şarkısı ise dünya nin buna tepki göstermesi gerekir hoş Eurovision da siyasi işlerin alet edildiği bi organizasyon haline geldiği için pek umudum yok.
bu şekilde alay etmek ciddi hastalıktır.

hepsinin canı cehenneme hepsi ölür inşallah
Ermenilerin hepsi böyle hepsi hain
Neyse şaka yaptım

Bu kadar nankör ve hain bi millet daha görmedim canları cehenneme.

Size Türkiye'de Ermenileri, Arapları sevmeyen nefret eden bir sürü insan bulabilirim. En basitinden gidin ekşisözlük'te arama kısmına "ermeni", "arap", "kürt" falan yazın, çıkan sonuçları okuyun. Niye sözlüğü örnek gösteriyorum derseniz, orada her kesimden her meslekten her yaştan insanlar var. E şimdi böyle bir ülkede yaşayıp aynı şeyi başkaları yapınca hain, aşağılık, nankör demek aptallıktan başka bir şey değil. Kesinlikle bu şarkıcının yaptığı terbiyesizlik ona bir şey demiyorum ama bir milleti eleştirmeden önce kendimize bakalım. Biz ne kadar temiziz? Bir de şu haberleri düzgün ve sonuna kadar okuyun, Ermenistan'da düzenlenen bir yarışma bu Eurovision değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri