Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaynana fobin mi var senin?Anneci erkolar kapatilsin.. hanimci olmayacaksaniz neye varsiniz acabasi
Belli oluyor mu ya.. sbmsksmsKaynana fobin mi var senin?
şaka mı sorusu “essah mı” olarak güncellendi, geri kalmayın sakın… senin bu her konudaki haklılığın essah mı? mesela, örneklersek…Erko, saka mi, yeto gibi kelimelerden kusasi gelenler derneginin baskani olabilirim.
Bak onu takip edememisim.. bir kelimeye daha tahammulum kalmamistir. Saka mi sorusunda aklima gelen tek kisi var o da mika.. konudan bagimsiz ama ne kadar degisti. Plastik cerrahi yeto! Hshsh.şaka mı sorusu “essah mı” olarak güncellendi, geri kalmayın sakın… senin bu her konudaki haklılığın essah mı? mesela, örneklersek…
essah mı güncellemesini de mika getirdi zaten… 1 yıldır kadın olup bizden çok çiçek, böcek, hediye alıp akıl verdiği yetmiyormuş gibi bi de sorularımıza yön veriyor… valla yeto aşko, ben artık bito… (nasıl çirkin oldum)Bak onu takip edememisim.. bir kelimeye daha tahammulum kalmamistir. Saka mi sorusunda aklima gelen tek kisi var o da mika.. konudan bagimsiz ama ne kadar degisti. Plastik cerrahi yeto! Hshsh.
İki geyik yapıyoruz. Ciddiye alıp hakaret düzenler var. Cidden inanılmaz bir ortam…
Amazon ormanlarındageyik nerde geyigi göremedim
aaah ah bi gidemedik su amzon ormanlarinaAmazon ormanlarında
Gidersin abim daha yasin genc.Gitmisken bir de Rio karnavali yapar gelirsin.aaah ah bi gidemedik su amzon ormanlarina
Siz de kadınları gömüp peşlerinden düşmüyorsunuz…erko gömüp erkosuz yapamayanlar vol.2
benim gömdüğüm kadın peşinden koştuğum olamazSiz de kadınları gömüp peşlerinden düşmüyorsunuz…