Erken Bosalmaya cozum icin en etkili geciktirici hap

Konu sahibi son olarak 4632 gün önce görüldü
Merhabalar,
Ben 6 yildir evliyim ama erken bosalma sorunumu malesef cozemedim. Piyasadaki vpilis, formula 21 ve benzeri urunleri de gectigimiz yillarda kullanmama ragmen erken bosalma problemimde bir duzelme olmadi.
Ben sizlerin bu konuda bana yardimini ve tavsiyeleri bekliyorum. Onereceginiz en etkili geciktirici hap (ama lutfen faydasi olan, etkisi olmayan urune artik yuzlerce lira para odemek istemiyorum) ismi ve isimleri var midir? Geciktirici sprey ve krem istemiyorum, hap olmasi tercihimdir. Su an icin yuksek tansiyon, kalp rahatsizligi veya seker hastaligi gibi problemlerim de bulunmuyor. Sigara ve alkol de kullanmamaktayim.
Iyi gunler,

acaba bu konuda tecrubesi olup, yardimci olabilecek, tavsiyelerde bulunabilecek birileri yok mu acaba?

Konu ilgili bölüme taşındı

güncel..

yardımcı olun arkadaşlar. durum üzücü.

seks sırasında babanın öldüğünü düşün

hapa gerek yok kardeşim bir duble rakı ve işlem sırasında olayı düsünme o sırada kırda bayırda geziyor oldugunu düsün ve bir sırdaha vereyim cok kız arkadasım oldu cok hepsiyle ayrılma sebebimiz uzun sürdügünden onun için hersey beyinde biter beynini oraya verme oraya verdigin taktirde kalp kanı hızlı pompalayacaktır ve erken olucaktır iş..onun için sen iş basındayken gezin git dagda bayırda beyninle ok..benim bilgim bukadar.. rakı önemli veya vodka da geciktirici görevi görür ama ereksiyon sorunu dogurur..

Bir Üroloji Uzmanına başvurarak, profosyonel yardım almanızı öneririm.

Dalga geçen arkadaşların durumu daha üzücü yalnız. Ayıp.

Umarım çözüm yolu bulmuştur hastamız.

Haplardan uzak durmani oneririm . geciktirme değil sürekli erkekte hald tutmaya yariyor tabancayı. Haydar dumenden duydugum kadariyla bu sorunlar zihinde çözülüyor. Profesyonel yardim sonucu istediğin sagliga kavusursun umarim.

Çözmüş heralde arkadaş sorunu, girmediğine göre:p

Piyasada normalinden biraz daha kalın kondomlar satılıyo hacı abi. Maksat senden ziyade öncelikle partnerinin orgazm olması. Partnerin orgazm olduktan sonra o kondomu çıkarıp korunmasız veya klasik kondom ile ilşkiye devam edip orgazm olabilirsin. Ne ilacı ne hapı kullanırsan kullan partnerinden sonra orgazm olamazsın. İş beyinde bitiyo. Alkollü içecekler veya bazı doğal otlar sadece süreyi kısa bir miktarda olsa uzatıyo. Velhasıl kelam yine partnerinden önce orgazm oluyosun. Spreyler uyuşturur, hiç bir zevk alamazsın. En iyisi normalinden kalın kondom. Hem senin, hem partnerinin mutluluğu için.

Doktor tavsiyesi haricinde hiçbir ilaç alma.Burda ki yorumlardan da kendine ders çıkarma.

misyoneri bırak, sırt üstü uzan ve partnerini üzerine al... "kalkmışın dini imanı olmaz" anlayışını bırakıp, istediğin anda durmasını bil, ne bileyim, istanbul trafiği gibi düşün fren-gaz, fren-gaz... bu işlem sana zaman kazandıracaktır. ha unutmadan partnerin yatakta kütük gibi duruyorsa bu önerileri bir kenara at, sen zevk alıyorsan sorun yok. ne kadar ekmek, o kadar köfte...

Bu tarz konularda doktorculuk vari tavsiyelerle hareket etmemek gerek.
Hekime başvurun

Geri