Erken Bosalmaya cozum icin en etkili geciktirici hap

Konu sahibi son olarak 4632 gün önce görüldü
erken boşalma sorunu yaşayanlar için 2 farklı tavsiyem olacaktır arkadaşlar

her ikisi de bakanlık onaylı satılan ürünlerdir. Denemenizi tavsiye ediyorum ben ikisini de kullanıyorum.

634686365420830966_791002_b.png

Keciboynuzu, gergedan boynuzundan eksigi ne la

Konu iyi hit almis
Erotik shopta geciktiri spreyler var ama ne kadar saglikli tartisilir.

Profil mesajlarini goremiyorum kör oldum. [emoji14]

Bu yuzden bosanmami olurmus :asd:

Profil mesajlarini goremiyorum kör oldum. :p

kendini o anki işe çok fazla kaptırma aga alkol falan dene başka şeyler düşün yada ilişkiye girmeden önce masterbasyon yap tabi gizlice mektebe gitmedinden kaynaklanıo erken boşalman moruk hiç biri olmuosa ve açılan bu konuda samimiysen şaka falan değilse doktora git

Ben bu tür erken boşalma sorunları bir hekime başvurmadan düzelmez ya da şeyhini düşüneceksiniz:heyoo:
halid-seyh-muhammed-11-eylul-el-kaide-mahkeme-manifesto-afganistan-irak-israil-islam-3.jpg

dağda bayırda gez tavsiyesi çok hoşuma gitti. dağda bayırda gez davarları falan beslediğini düşün ne biliyim işte tarlada bel çapa falan atıyomuş gibi yap. patos makinesini hayal et çırçırçırçırçır

Bakın beyefendi partnerinizi de düşünün p.o.r.n.o izlemeyin mesela
Mastürbasyon yapmanız normal ama her allahın günü de yani çok çok normal değil.
Erken boşalma acele demek önünüze gelen güzel bir yemeğin tadını çıkarın niçin midenize oturmasina sebep olacak sekilde yiyorsunuz ?

Soft olun sonra hard sevişmeye sonra geçersiniz. Sevişme süresini ne çok uzun tutun ne kısa.
Ama partnerinize de keyif verin yenge de mutlu olmalı.

Erken boşalmada en etkili organ beyin. Beynini iyi yönetebilirsen hiçbir hap kullanmana gerek kalmaz dostum ;)

Geri