Erkeklerle konuşurken dişiliğinizi ön plana çıkarır mısınız?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü

Erkeklerle konuşurken dişiliğinizi ön plana çıkarır mısınız?

• Evet

Kullanılan: 3 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
niye duymayasın?

İş ortamında, sosyal yaşamda sürekli olarak erkeklerle bir aradayım ve dişiliğim ile değil sadece kadın kimliğim ile erkeklerle diyalog kurarım. Dişiliğim ile kimseyi etkilemeye ihtiyaç duymadığım gibi beni var eden çok daha başka değerler varken, niye dişiliğimi ön plana çıkartmak isteyeyim ki?

İş ortamında da sosyal yaşamda da benim çevremdeki insanların bakış açısı bu şekilde ve yakın çevremde de dişiliği ile varlık göstermeye çalışan kimse bulunmuyor.

Profesyonel iş yaşamında, dişiliği ile kendini göstermeye çalışan kadınlar kısa sürede elenir ve dışlanırlar çünkü iş yaşamının da kendine göre etik kuralları vardır.

Bazı kadınlar bu yöntemle zengin bir erkeği elde edebileceğini sanıyorlar oysaki iş adamları bu kadar saf değiller. Dizilerde ya da magazindeki abartılı olaylara inanmayın.

İş yaşamında şayet belli bir kariyer edinmek ve saygınlık kazanmak istiyorsanız, dişiliğinizle değil; bilgi birikiminiz, zekanız ve o işe yatkınlığınızla kendinizi ifade etmeniz gerekiyor yoksa hiçbir itibar göremezsiniz.

Bir kadının kendine has çekiciliği varsa zaten kimseye dişilik göstermeden de fark edilir.

tayt giymeyin olmuyor ki olsa inanın söylerdim başka dişilik şey edin

Geri