erkeklerin zeki kadın sevmemesi

Konu sahibi son olarak 2422 gün önce görüldü
erkeğin niyetiyle alakalı bir durumdur. Kadınlara et parçası gözüyle bakan bir zihniyete sahipseniz zeki kadınlardan hazzetmemeniz olasıdır ancak bir ömür geçirmeyi planladığınız bir bayanın zeka seviyesi yeterli olgunluğa erişmemişse çokta sevilecek bir yanının olduğunu söyleyemeyiz.

erkek dediğin zeki olacak, hatta bir adım önde olacak ondan mütevellit evde kalıyoruz biz :honk:

Tam böyle bir baslik ariyordum bir kadinda aradigim en önemli özellik benden zeki olması kafası çalısmayan kadina tahammülüm yok ben leb demeden çorumum bütün ilçelerini saymali

Erkekler zeki sevmemekten ziyade keriz arıyo höttt diyince oturtacak her lafını dinlettirecek Olduğu baskaaa çok beklersiniz:)

Zekasını, olumlu yönde kullanan kadın, nimettir.
böylesini bulan da Zengindir.

kadını erkeği farketmiyor zeki olmayan kişiler çok itici geliyor bana :D

Isteyene saf isteyene kurnaz olduk da noldu sanki ajsgsgjs

Ben buna katılmıyorum. Erkekler zeki kadın istemiyor değil,kendini gölgede bırakan kadından çekiniyor.Zeki kadınlar her zaman hayranlık uyandırır.Fakat bu becerisini toplum içinde saygınlığını ve sözünün dinlenirliğini artırıcı şekilde yaparsa işte o zaman karşı tarafça övünç kaynağı olur.Sevdiği adamı hafife alırsa işte orada problem başlar.Zaten çiftlerin dünyaya bakış açıları farklıysa karşılıklı körelmeler yaratmamak adına ayrılmaları yerindedir.Yetersiz olduğuna inanan taraf bazen paronaya geliştirip aşağılanma duygusu yaşayabilir.Bunun nedeni ise kişinin kendine dair benlik algısıdır.

zeki kadınları seven zeki erkeklere bayılıyorum. (duyurumu da yaptım.:ddddd)

şimdi hepimiz bu konu için melek oluyoruz beyler hadi hep birlikte .d

Kadın gelecektir, toplumu eğiten, çocuk yetişyiren. Sırf bu yüzden,zeki kadınları seviniz :)

Ben zeki kadın severim. :p Benden zeki olmadığı sürece :)

Geri