Erkeklerin yüzeysel varlıklar olması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Haklı.
Çoğunluğumuz bu durumda,zaten kadın erkek ilişkilerinde sürekli kadının galip gelme özelliği;detaycı olmasıdır.Erkek;detaylara takılmaz.Biraz abes bir örnek olacak fakat;sevişirken bile sizin iç çamaşır markanıza bakmaz,yeter ki o çamaşırlar çıkarılsın.Bu kadar basit.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yüzeysel değil efektif varlıklarız. Sonuç ve çözüm odaklı davranıyoruz. Bu sadelik size yüzeysellik gibi geliyor olabilir ama işe yarayan en temiz davranış biçimidir.

yüzeysel olmayanı daha fenalısı her şeye fikri olan erkekler de çekilmez:)))

futbollan neylen takıla dursun araba modelleriylen eğlensin evde fazla hacim kaplamasın:))))

Bilimsel bir açıklama yapalım.

Erkekler, balık gibidir.
Balıkların yüzeysel, yani, yüzeye yakın olanları makbuldür. Dip balıkları daha riskli balıklardır, onda civa çok olur efendim çamur gibi tat olur filan. Ekseriyetle böyledir.

İdeal erkek, yüzeysel erkektir. Dip, yani yüzeysel olmayan, yani derin erkek, muamma barındırır.

Size bunu böyle anlatan da olmaz başka.

Hülasa, benim herif niye böyle yüzeysel, yarapbülalemin bunun bir üst modeli yok muydu? diye hayıflanmayın, sevinin, doğru erkeklesiniz.

Destekliyorum. Derine indikçe batıyoruz, gerek yok. Yüzey gayet güzel ve rahat.

anlaşamıyorsanız zor ya
anlaşabileceğiniz birilerini bulun

Tırnağıma bebek mavisi oje mi sürsem yoksa gece mavisi oje mi diye tartışamayacaksam napayım ben öyle erkeği. İkisi de mavi ne fark eder derse büyük sıkıntı.

• Wow
Tepkiler: ne
Geri