Erkeklerin yüzeysel varlıklar olması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Detaycılık asla yoktur ruhlarında sadece büyük resmi görürler ve ona inanıp ordan yürürler. Asla bir konuda çok yönlü düşünmezler bu da kadınları yorar ve ayrılık olunca e ben ne yaptıma kadar gider.

Pencere şart :d

niye yoruluyosunuz ki siz detayi birakin
ornegin turuncu rengine turuncu diyin kabak kabugu kavun ici yavru agzi maymun gotu gibi isimlere gerek var mi
bence yok :)

niye yoruluyosunuz ki siz detayi birakin
ornegin turuncu rengine turuncu diyin kabak kabugu kavun ici yavru agzi maymun gotu gibi isimlere gerek var mi
bence yok :)
Ama ama kadınlar detayda yaşarlar yavru agzı deyince daha anlam kazanıyor turuncu olmaz!

Birde "sen haklısın" manasında susturmaları yok mu Sjsssj

(Bkz: "nickname")

Fk5LQouWYAIexDJ

Hiç öyle düşünmedim :(

hadi kızlar serçenin teşvikiyle erkeklere giydirme konusu hayırlı olsun :)
Kallavi ama bu bir gerçek cidden. Erkeklerin beyni tek yönlü çalışıyor. Kadınlar da yön çokluğu sorunu yaşıyor. Arada istisnalar da çıkar belki de öyle olmak işlerine geliyordur ama maalesef durum bu.

sweat alıyoruz eşimle.ben siyah renk alıyorum bedeni tam oldu mu iyi yeter.
eşim: bunun güney kaliforniya geyik çiçeği renginde olanı var mı yalnız kapşonu beyaz uç kısımları nektari sarısı olacak.
abi anormal olan biz miyiz kadınlar mı?
allah sizi yaratırken o kadar detaya girmemiş siz ayakkabı bağcığı seçerken utanmasanız ülkede referandum yaptıracaksınız.

detaycılık isteyen kgb ajanı olsun gerek yok detaycılığa gerekmediği yerde :)

forumun bilge kişisi @Lefty cim bana katılacaktır bu konuda,bir kadın olarak.

@Lefty hanımcıım tabii bizden yana olur hele ki bilim girerse konuya erkekler out sjsjsj

Biz başka konularda detaycı oluruz. O konularda da siz Fransız kalıyorsunuz. Mesela: Tam 3200 cc ve 329 Beygir. Tork desen o biçim gibi şeylerde siz "alt tarafı kırmızı bi araba" oluyorsunuz.

Biz başka konularda detaycı oluruz. O konularda da siz Fransız kalıyorsunuz. Mesela: Tam 3200 cc ve 329 Beygir. Tork desen o biçim gibi şeylerde siz "alt tarafı kırmızı bi araba" oluyorsunuz.
sampanya kirmizisi falandir o
oyle dumduz kirmizi demezler

Geri