Erkeklerin yan yana geldiklerinde birbirine hak verdikleri konular nelerdir?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Galatasaraya haksızlık yapıldığı.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ne hikmetse bu erkolara hep kızlar yürüyor. Bir tanesi de çıkıp ben … kıza yürüdüm demez. O kız ona yürümüştür, ondan bir şeyler yaşanmıştır. fjlkdjd
Kızlar üzerinden ego tatminleri birbirlerini pohpohladıkları şaşmaz bir gerçek. İstisnalar kaideyi bozmaz elbette.

Ne hikmetse bu erkolara hep kızlar yürüyor. Bir tanesi de çıkıp ben … kıza yürüdüm demez. O kız ona yürümüştür, ondan bir şeyler yaşanmıştır. fjlkdjd
Kızlar üzerinden ego tatminleri birbirlerini pohpohladıkları şaşmaz bir gerçek. İstisnalar kaideyi bozmaz elbette.
ben yürüdüm,koştum. hey gidi gençlik hey

Kişiye göre değişse de ortak ilgi duydukları her konuda hak verip destekliyorlar.

Belli yaş ve olgunluğa gelmiş erkeğin bir masaya oturduğunda kadınlardan bahsedeceğini düşünmüyorum açıkcası. Konular futbol, siyaset, iş, yatırım, güncel meseleler olabilir. İnsan sevdiği kadını bir ortamda sohbete meze yapmaz

Hak verdiğiniz konu ne ? Mesela kadinlar düz mü düşünür kim detayci ..

Daha dün yolda giderken iki adam bu kadin milleti varya dedi durdum ve baktim herkes sustu eeee ? Diyemedim )
İlk mesajımda anlatmak istediğim iki erkek yanyana geldiğinde konu, kadınlar dışında da olabilir. Evli arkadaşlar akşam buluşmalarına çok katılamadığı için onların kadın sorunlarını dinlemeye maruz kalmıyoruz.
Hak verdiğimiz konuya gelince
Yanlış bildiğimiz bir konuda bizi aydınlatabiliyorsa hak verebiliriz.
Mesela Türkiyede ki çocuk cinayetlerinin sebepleri gibi.

• Beğen
Tepkiler: ne
Kadınları gömmek sonracığımaaaa akp şeysi ve hakemin taraf tuttuğu şike :))))

''Şu ekip toplansak,Amerika'yı alır geliriz.''tiratları hiçbir zaman eskimeyecek sanırım.

ailedeki erkekleri düşündüm de
ne zaman toplassalar tartışma çıkıyor

Geri